Premier League

Un fost fotbalist din Premier League se simte rău, dar nu a fost testat de coronavirus: „Nu o luaţi în râs, e serios!”

21.03.2020 | 16:57
Un fost fotbalist din Premier League se simte rau dar nu a fost testat de coronavirus Nu o luati in ras e serios
ADVERTISEMENT

Charlie Austin, fostul atacant al lui Southampton în prezent la Wets Brom, susține că are simptome de coronavirus, însă nu a fost testat de medici și nu se știe exact ce are. Totuși, englezul îi avertizează pe oameni să ia în serios virusul.

Charlie Austin prezintă simptome de coronavirus, dar nu a fost testat

Charlie Austin, atacantul lui West Brom, a mărturisit că prezintă simptome de coronavirus, însă nu a fost consultat de niciun medic, iar autoritățile l-au sfătuit să se autoizoleze pentru a nu răspândi virusul, indiferent de ce tip ar fi.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al lui Southampton a posvestit cum se simte și avertizează pe toată lumea să trateze virusul cu maximă prudență și seriozitate: „M-am simţit ca şi cum cineva ar fi aruncat o găleată cu apă pe mine.

Mă simţeam în formă, sănătos şi eram sigur că mă descurc. După o săptămână le spun tuturor, chiar şi celor de 20 de ani, de 30 de ani: nu o luaţi în râs, e serios”.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani a împlinit Charlie Austin pe 5 iulie

Anunțul oficialilor lui West Brom

Oficialii lui West Brom au făcut un anunț despre starea de sănătate a atacantului echipei și au precizat că nu se știe dacă Charlie Austin este infectat cu coronavirus, dar el urmează sfaturile medicilor.

„Charlie a raportat simptome asociate cu coronavirus şi a primit sfaturi medicale de la club. I s-a spus să nu se mai antreneze şi să intre în autoizolare cât se poate de repede”, au anunţat oficialii de la West Brom.

ADVERTISEMENT

Primul om din fotbalul englez infectat cu coronavirus a fost Mikel Arteta, iar mai apoi a urmat Callum Hudson Odoi, puștiul minune al lui Chelsea.

În prezent, amândoi se simt mai bine, dar continuă să rămână sub observația medicilor specialiști.

ADVERTISEMENT
  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Charlie Austin, conform transfermarkt.com