Carousel hot news

Un fost golgheter al “cîinilor” ATACĂ: “Dinamo nu arată a echipă! Nu se COMPARĂ cu Steaua”

Jean Vlădoiu, fost jucător la Steaua şi Dinamo, consideră că formaţia din Ghencea este favorită la partida de sîmbătă, însă crede că alb-roşii pot produce surpriza. “Mă aştept la o...
Autor: Adrian Dumitru | 28.02.2014 | 10:26
Un fost golgheter al “cîinilor” ATACĂ: “Dinamo nu arată a echipă! Nu se COMPARĂ cu Steaua”
George Tucudean, felicitat de Kamil Bilinski si ceilalti coechipieri dupa golul marcat.

Jean Vlădoiu, fost jucător la Steaua şi Dinamo, consideră că formaţia din Ghencea este favorită la partida de sîmbătă, însă crede că alb-roşii pot produce surpriza. “Mă aştept la o partidă frumoasă, pînă la urmă este cel mai important meci al României. Steaua porneşte cu prima şansă, însă în astfel de partide se poate întîmpla orice. Totuşi, dacă ne gîndim la valoarea lotului, la omogenitate, Steaua nu se poate compara cu Dinamo. Sper ca partida să fie fără incidente, fără erori de arbitraj, iar cine va fi mai bun să cîştige”, a spus Vlădoiu pentru FANATIK.RO.

“Nu ştiu de ce Dinamo a jucat aşa slab cu Viitorul”

Înfrîngerea cu Viitorul Constanţa a lui Dinamo l-a determinat pe fostul atacant să spună că Flavius Stoican nu are, încă, la dispoziţie o echipă în adevăratul sens al cuvîntului. „Un rezultat pozitiv cu Steaua ar readuce suporterii şi mai mult lîngă echipă. Totuşi, avînd în vedere ultimul rezultat cu Viitorul, Dinamo nu arată a echipă. Nu ştiu de ce au evoluat aşa slab, mai ales că în partidele amicale echipa s-a descurcat foarte bine. Din respect pentru ambele echipe, prefer să nu spun că am o favorită. Am mai făcut-o odată şi am avut de suferit”, a spus Vlădoiu.

22Vladoiu_Jean_arhiva_evz_15393b6826

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE