Fotbal intern

Un fost golgheter al FCSB a vorbit despre situația lui Dinamo: „Chiar nu cred că vor retrograda!” Exclusiv

16.04.2021 | 14:30
Un fost golgheter al FCSB a vorbit despre situatia lui Dinamo Chiar nu cred ca vor retrograda Exclusiv
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu, fost golgheter al României, e convins că deși Dinamo se află într-o situație extrem de dificilă, „câinii” din Ștefan cel Mare nu vor retrograda în Liga 2.

Dinamo se află din nou în impas și a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în acest sezon, iar Gigi Mulțescu a cedat și și-a anunțat demisia, informație prezentată în exclusivitate de FANATIK încă dinaintea partidei cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Tot site-ul nostru a anunțat că Dusan Uhrin o va prelua pe Dinamo, iar Florin Prunea a declarat că este singurul care îi poate salva pe „câini” de la dezastru.

Raul Rusescu e convins că Dinamo nu va retrograda la finalul sezonului

FANATIK a stat de vorbă cu „nașul lui Dinamo” după meciul din campionat dintre „câini” și Academica Clinceni, în care atacantul ilfovenilor a marcat cel de-al șaptelea gol în poarta echipei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 32 de ani al echipei lui Ilie Poenaru a simțit cel mai bine din teren jucătorii lui Dinamo și chiar dacă Clinceniul a condus cu 3-0 încă din minutul 17, „Raul de România” este 100% convins că alb-roșii nu vor retrograda la finalul sezonului: „Chiar nu cred că Dinamo o să retrogradeze!”, a fost reacția lui Rusescu pentru site-ul nostru.

Fostul antrenor al „câinilor” cu cinci mandate în „Groapă”, Gigi Mulțescu, e însă de părere că la Dinamo nu antrenorul este principala problemă, ci valoarea jucătorilor, așa cum a declarat în primul interviu după demisia de la Dinamo, acordat în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • Raul Rusescu a fost golgheterul lui FCSB în sezonul 2012-2013, atunci când a marcat 21 de goluri

Dinamo are un program infernal: „Va fi o luptă la cuțite în play-out”

Fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea, e convins că playout-ul este o competiție extrem de dură și va fi o luptă dusă până în ultimul minut al ultimei partide: „În play-out se va juca cu cuțitele pe masă! Orice detaliu va conta și e o competiție foarte grea, de uzură. Așa a fost mereu în ultimii ani. Au nevoie de cel puțin cinci victorii pentru a se salva. Eu cred că se poate redresa situația în continuare, mai ales cu Dusan Uhrin”, a declarat dinamovistul.

Cum arată programul „câinilor” din playout

  • Etapa 1: Astra Giurgiu – Dinamo, 16 aprilie, ora 20:30
  • Etapa 2: Dinamo – UTA, 20 aprilie, ora 21:30
  • Etapa 3: Gaz Metan Mediaș – Dinamo, 23 aprilie, ora 21:30
  • Etapa 4: Dinamo – FC Voluntari, 28 aprilie
  • Etapa 5: Viitorul Constanța – Dinamo, 1 mai 
  • Etapa 6: Poli Iași – Dinamo, 5 mai
  • Etapa 7: Dinamo – Hermannstadt, 8 mai
  • Etapa 8: FC Argeș – Dinamo, 15 mai
  • Etapa 9: Dinamo – Chindia Târgoviște, 19 mai
ADVERTISEMENT

După înjumătățirea punctelor, Dinamo se află pe loc de baraj în acest moment (14), cu doar un puncte peste ultimele clasate, FC Hermannstadt și Poli Iași (13 pct.). „Câinii” vor juca doar patru meciuri pe teren propriu din cele nouă și se află la două puncte de primul loc care permite rămânerea în Liga 1, ocupat de FC Voluntari.

  • 14 e locul ocupat de Dinamo
  • 5 antrenori au avut „câinii” în acest sezon
ADVERTISEMENT