Fotbal intern

Un fost internațional acuză conducerea dinamovistă! “Mizerabil. Dacă-i făceau aşa lui Miriuţă, să zicem, era altceva”

17.10.2018 | 13:53
Un fost international acuza conducerea dinamovista Mizerabil Dacai faceau asa lui Miriuta sa zicem era altceva

Un fost internațional, Gheorghe Mihali a ieșit la atac și acuză conducerea dinamovistă după ce l-a pus pe liber pe Claudiu Niculescu. Ajuns la 53 de ani și cu patru trofee câștigate pentru gruparea din Ștefan cel Mare, Mihali recunoaște că nu i-a venit să creadă atunci când a auzit că Niculescu va fi pus pe liber după numai 20 de zile ca antrenor al formației. Fostul fundaș al echipei naționale consideră drept mizerabil planul conducerii dinamoviste.

Nu mi-a venit să cred. Mizerabil modul în care au procedat! Dacă i-ar fi făcut aşa lui … Cui să spun? Lui Miriuţă, de exemplu, care spune că e dinamovist de patruzeci şi ceva de ani, cred că nu mi se părea la fel. Dar să-i faci aşa unui om care ţi-a făcut istorie, care a stat atâţia ani la Dinamo … Incredibil! Bine, şi Mircea poate că era mai bine să aştepte o zi sau două. Să le spună să încheie întâi cu Claudiu şi apoi el să vină pe locul gol, a  declarat Mihali pentru o televiziune de sport.

Un fost internațional acuză conducerea dinamovistă! Gheorghe Mihali (antrenor principal U Cluj).
Gheorghe Mihali a cucerit patru trofee ca jucător pentru Dinamo

Gheorghe Mihali a început fotbalul la Minerul Borșa, după care în 1981 a fost adus la Luceafărul București. A semnat trei ani mai târziu cu FC Olt Scornicești, apoi în 1989 a trecut la Inter Sibiu. De acolo a ajuns în Ștefan cel Mare. Două titluri de campion are Mihali cu Dinamo și două Cupe ale României. După 122 de partide și 9 goluri pentru câini, Mihali a semnat cu francezii de la Guincamp. S-a reîntors la Dinamo trei ani mai târziu și în 2001 s-a retras din activitate. Cinci ani de zile a evoluat Mihali și în echipa națională a României pentru care a prins nu mai puțin de 31 de partide fără să înscrie. Ultima oară, Mihali a activat în fotbal ca antrenor al celor de la CS Mioveni în 2017.

  • 16 goluri a marcat Mihali pentru Dinamo