Sport

Un fost internațional ia apărarea FRF-ului: „Dacă nu avem jucători, e greu să facem ceva!”

Jean Vlădoiu, fost internațional român, ia apărarea Federației Române de Fotbal după înfrângerea suferită de „tricolori” pe teren propriu cu Muntenegru, scor 0-3.
16.06.2022 | 09:34
Un fost international ia apararea FRFului Daca nu avem jucatori e greu sa facem ceva
Un fost internațional ia apărarea FRF-ului după înfrângerile României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional îi consideră vinovați pe jucători, despre care spune că nu se ridică la un nivel bun pentru a emite pretenții, așa cum își doresc fanii.

Un fost internațional ia apărarea FRF-ului după înfrângerile României

Jean Vlădoiu ia apărarea FRF-ului după înfrângerile suferite de România în grupa B a Ligii Națiunilor, iar fostul internațional este de părere că vina o au jucătorii lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam după meciul cu Finlanda că poate câștigăm cu Muntenegru. Până când nu vom reuși să avem un prim 11 de bază și vom chema de la meci la meci, nu vom avea omogenitate. Noi suntem într-o căutare continuă.

E adevărat, am arătat rău. Da, am fost surprins. Avem probleme la fazele fixe. Trebuie răbdare, trebuie reconstruită echipa națională cu jucătorii care vin.

ADVERTISEMENT

Am avut mulți jucători care au trecut pe la națională. E cam mult pentru o naționlă de fotbal, e un haos care se face prin folosirea unui număr atât de mare de fotbaliști”, a mai spus Jean Vlădoiu, la TV DigiSport.

„Dacă nu vom avea jucători, e greu să facem ceva!”

Jean Vlădoiu a continuat și este de părere că este nevoie de răbdare la naționala României și găsită o formulă de joc cu 6-7 jucători care să fie prezenți la toate meciurile, tocmai pentru a închega o formulă pentru „tricolori”.

ADVERTISEMENT

Jean Vlădoiu, fost angajat FRF, consideră că doar printr-o formulă bine definită de joc, naționala României va reuși să ajungă să aibă din nou rezultatele dorite:

„Va trebui să găsim un prim 11, dacă nu vom avea 6-7 jucători care să joace meci de meci, va fi foarte greu. Răbdare și schimbare de mentalitate, pentru că ne lipsește atitudinea”.

ADVERTISEMENT

„Putem schimba o grămadă de antrenori, dar jucătorii sunt cam aceeași. Am lucrat 11 ani la FRF, nu știu dacă ei sunt vinovați acolo. Dacă nu vom avea jucători, e greu să facem ceva”, a mai spus Jean Vlădoiu.

ADVERTISEMENT