Fotbal international

Un fost internațional lituanian s-a sinucis. Avea doar 36 de ani

Autor: Andrei Șchiopu | 25.09.2019 | 15:47
Un fost internațional lituanian s-a sinucis. Avea doar 36 de ani
Arturas Rimkeviciu s-a sinucis la 36 de ani. Sursă foto: uefa.com

Arturas Rimkevicius s-a sinucis la doar 36 de ani. Fostul internațional lituanian s-a împușcat în cap, luni seară, în apartamentul său din Ramutis. Autoritățile nu cunosc motivele pentru care fostul fotbalist a recurs la un asemenea gest. Rimkevicius este al 7-lea cel mai bun marcator din istoria campionatului din Lituania.

Fostul internațional lituanian s-a sinucis la doar 36 de ani

Arturas Rimkevicius s-a sinucis la doar 36 de ani, după ce s-a împușcat în cap. Fostul internațional lituanian a fost unul dintre cei mai buni atacanți din istoria campionatului din Lituania, iar în sezonul 2011-2012 a marcat 32 de goluri în 27 de meciuri și a bătut un record vechi de 56 de ani. De-a lungul carierei lui, Rimkevicius a trecut pe la mai multe echipe, atât din țara sa cât și din străinătate.

Tauras, Vetra Vilnius, Siauliai, Ekranas (toate din Lituania), Atlantis (Finlanda), Asteras Tripoli, Ethn. Piraeus (Grecia) și DPMM FC (Singapore), sunt echipele la care Arturas a evoluat. În naționala Lituaniei a avut 7 prezențe și a reușit să marcheze 3 goluri.

  • 500.000 de euro a fost cea mai bună cotă de piață pe care Arturas Rimkevicius a avut-o, conform transfermarkt.com
Arturas Rimkevicius. Sursă foto: heraldscotland.com
Arturas Rimkevicius. Sursă foto: heraldscotland.com

Nu îi plăcea să se odihnească în pauza competițională

Arturas Rimkevicius era un fotbalist foarte muncitor, într-un interviu acordat presei din Lituania, a declarat că în pauza competițională nu îi place să se odihnească. Mulți jucători preferă să se odihnească iarna, dar mie nu-mi place să stau degeaba. Prefer să mă duc să joc futsal pentru a mă menține în formă”, a declarat Rimkevicius, după ce reușise să bată recordul de goluri marcate în campionatul Lituaniei.

Tot el a reușit să înscrie un gol important pentru Lituania U21 într-un meci cu Spania. rimkevicius a reușit să marcheze golul egalării împotriva unei naționale formate din fotbaliști excepționali, precum: Sergio Ramos, David Silva, Cesc Fabregas sau Andres Iniesta.

  • 36 de ani împlinise Arturas Rimkevicius pe 14 aprilie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!