Fotbal intern

Un fost internaţional, neimpresionat de victoria României: “Am avut noroc”

26.03.2021 | 19:56
Un fost international neimpresionat de victoria Romaniei Am avut noroc
ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea a vorbit despre victoria României împotriva Macedoniei de Nord, 3-2, însă nu a fost impresionat de evoluția elevilor lui Mirel Rădoi.

Fostul portar a recunoscut că „tricolorii” au avut noroc și le atrage atenția în perspectiva meciului cu Germania, pe care România urmează să îl dispute pe „National Arena”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea și-a adus aminte de meciurile României pe vremea când el apăra poarta naționalei și spune că „tricolorii” nu aveau probleme cu echipe de tipul Macedoniei de Nord.

Bogdan Stelea, neimpresionat de victoria României cu Macedonia de Nord

Bogdan Stelea a vorbit despre victoria României din meciul cu Macedonia de Nord, însă nu a fost impresionat: „Din meciul de aseară, echilibrați fiind, trebuie să recunoaștem că am avut noroc și am avut niște probleme.

ADVERTISEMENT

Golul se marchează cu o minge venită din lateral, după ce un fundaș nu a interceptat mingea, iar mingea trimisă de Ianis s-a dus printre picioarele adversarului”.

„Nu e cum mai auzisem că a vrut să dea printre picioarele fundașului, el a vrut să șuteze și a avut noroc. A dat bine, cu putere de unde a venit centrarea și asta l-a ajutat să marcheze.

ADVERTISEMENT

Mihăilă mi-a plăcut, dar el trebuie să înțeleagă că nu e de ajuns să fie liniar. El trebuie să învețe să rupă ritmul. El e tânăr și are impresia că poate să se ducă spre poartă fără să-l mai oprească nimeni. El trebuie să pornească tare, să se oprească și să pornească tare din nou. Așa va destabiliza mult mai multe apărări”, a mai spus Bogdan Stelea la TV DigiSport.

„În trecut, România domina echipe de mâna a doua”

„În trecut, dominam echipele de mâna a doua, deci nu de primă mână. Noi le dominam prin posesie, cel puțin la noi acasă, iar golurile veneau ca o consecință a dominației noastre”, a încheiat Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a comentat și el prestația „tricolorilor” și i-a evidențiat pe jucătorii care au intrat bine în meci, dar și pe cei care nu s-au descurcat la fe de bine, precum Alex Maxim:

„Primul lor gol a fost marcat de mijlocașul lor central, nimeni nu a venit cu el, nici Bicfalvi, nici Răzvan Marin. A fost greșeala mijlocașilor noștri centrali.

Rădoi cred că a greșit, trebuia să îi spună lui Bicfalvi să rămână mai mult în fază defensivă. A intrat prost Maxim, a intrat bine Ianis, a intrat bine Mihăilă. Maxim a intrat prost, nu a ajutat deloc mijlocul, nici Pușcaș nu mi-a plăcut cum a intrat.

Noi am făcut greșeli mari în defensivă, la golul doi al lor a greșit Bancu, nici Chiricheș nu știu ce căuta pe unde era în acel moment pe teren. Man trebuie să facă ceva cu piciorul drept, pentru că în fotbalul european e greu să joci în bandă și să nu știi să joci decât cu un picior.”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,04 este cota pentru ”oaspeții marchează în ambele reprize” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: