ADVERTISEMENT
Fotbal international

Un fost jucător al Craiovei închide stadionul lui Spartak! De unde a plecat totul

Autor: Traian Terzian | 25.04.2018 | 21:31
Un fost jucător al Craiovei închide stadionul lui Spartak! De unde a plecat totul
Fostul jucător al Universităţii Craiova, Nuno Rocha, a fost ţinta manifestărilor rasiste pe stadionul echipei Spartak Moscova

Fostul jucător al Universității Craiova, Nuno Rocha, se află în prim-planul fotbalului din Rusia, după ce stadionul echipei Spartak Moscova a fost închis din cauza scandărilor rasiste la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Clubul Spartak Moscova a fost sancţionat, miercuri, de federaţia rusă, cu disputarea unui meci cu stadionul parţial închis, după ce, în urmă cu o săptămână, Nuno Rocha (FK Tosno) a fost ţinta manifestărilor rasiste ale fanilor echipei din capitala Rusiei la un meci de Cupă, relatează L’Equipe.

Fostul jucător de la Craiova a fost ţinta scandărilor rasiste pe stadionul lui Spartak

Tot miercuri, forul fotbalistic din Rusia a amendat clubul Zenit Sankt Petersburg cu 1.600 de euro pentru sloganuri naziste ale fanilor la un meci de campionat cu Anji Mahacikala, disputat la 14 aprilie.

ADVERTISEMENT

Miercurea trecută, Nuno Rocha, fost component al Universității Craiova, a fost ţinta manifestărilor rasiste ale suporterilor formaţiei Spartak Moscova, la un meci din Cupa Rusiei disputat pe stadionul Otkrytize. Incidentele au avut loc după ce Nuno Rocha a executat ultima lovitură de departajare, care a calificat Tosno în finala Cupei Rusiei. Ultraşii echipei Spartak şi-au arătat nemulţumirea cu strigăte imitând maimuţa, avându-l ca ţintă pe fotbalistul din Insulele Capului Verde.

Tosno a învins Spartak Moscova cu scorul de 6-5, în urma loviturilor de departajare, şi va juca în finală, la 9 mai, cu Avangard Kursk, echipă din al doilea eşalon.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!