Sport

Un fost jucător al FCSB îl critică pe Gigi Becali, dar vrea să câștige campionatul: „Echipa poate lua titlul, trebuie lăsată să joace în Ghencea!”

Fostul mijlocaș central al FCSB, Florin Lovin, e de părere că echipa lui Becali mai poate câștiga titlul și speră să revină să joace pe stadionul din Ghencea.
24.04.2022 | 19:08
Un fost jucator al FCSB il critica pe Gigi Becali dar vrea sa castige campionatul Echipa poate lua titlul trebuie lasata sa joace in Ghencea
CFR Cluj mai are doar două puncte avans față de FCSB, cu cinci etape înainte de finalul campionatului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a declarat că FCSB a făcut demersurile să joace meciul decisiv din Casa Pariurilor Liga 1 cu CFR Cluj pe stadionul Ghencea.

Florin Lovin, acuze la adresa patronului FCSB: „E anormal ce face Gigi Becali!”

Fostul mijlocaș central al FCSB speră că jucătorii lui Toni Petrea vor reuși să oprească supremația lui CFR Cluj în fotbalul românesc: „Sper că FCSB. Probabil vor da și ei un chix la un moment dat, depinde cum îl gestionează. Că dacă-l gestionează precum CFR acum, cu bătut în masă și nebunie, nu știu dacă mai pot reveni. Așa, cu calm, poate reușesc”, a spus Florin Lovin într-un interviu pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Lovin a explicat că deși Gigi Becali își distruge jucătorii în spațiul public, în cinci ani cât a jucat în Ghencea nu a văzut niciodată ca un fotbalist să fie certat „live”: „Uite, el are o mare calitate, pe care n-am văzut-o la alții. Și am lucrat cu ceva patroni, Sechelariu, Ioan Nicolaie Astra… Pe Gigi Becali nu l-am văzut niciodată în 5 ani de zile să certe un jucător față în față. El spune la televizor, dar când vine la echipă, chiar dacă pierde 5 meciuri la rând, vine cu atmosferă bună. Să le dea încredere jucătorilor”. 

Lovin l-a criticat pe Gigi Becali pentru faptul că se implică la echipă, însă e de părere că o face din cauza rezultatelor slabe: „Din câte știu eu, nu. Eu cred că nici acum nu s-ar băga peste un antrenor care ar avea rezultate. Poate spune despre un jucător sau doi: „Bă Vreau și eu să joace ăla și ăla.” E anormal ce face  acum. N-ai voie la nivelul ăsta să faci tu schimbările, ca patron. Sunt lucuri urâte, care pun în umbră munca unui antrenor și o anulează”.

ADVERTISEMENT

De ce antrenorii acceptă să vină în continuare la FCSB

Florin Lovin e de părere că fiecare antrenor care a trecut pe la FCSB a sperat că îl va putea schimba pe Gigi Becali dacă va avea rezultate pozitive: „În primul rând, oricine se duce la FCSB se gândește că îl poate schimba pe Gigi Becali. Își zice: ‘Las’ că-l schimb eu. Îmi fac treaba mea și, prin rezultate, poate nu se mai bagă’.

Ceea ce nu s-a-ntâmplat cu niciunul. Toți cei care au venit probabil așa au gândit, dar niciodată nu s-a întâmplat așa. Și al doilea aspect îl reprezintă partea financiară. Iei un salaiu ok, care nu e de neglijat”. 

ADVERTISEMENT

Florin Lovin consideră că FCSB trebuie să joace în Ghencea: „Eu am spus-o de mai multe ori”

Florin Lovin a jucat în Ghencea și speră că echipa lui Gigi Becali va reveni în templul fotbalului românesc: „Eu am spus-o de mai multe ori că trebuie să joace și FCSB acolo. Am prieteni și într-o parte, și în alta.

Sunt prieten și cu Oprița, și cu Ogăraru, și cu Boștină, dar și în partea cealaltă, cu Nea Vali Argăseală, cu Meme… Dacă Milan și Inter sau Lazio si AS Roma pot împărti stadioanele, de ce nu ar  putea si Steaua cu FCSB”.

ADVERTISEMENT

Florin Lovin a jucat la FCSB în perioada 2004-2009 și a câștigat cu echipa lui Gigi Becali două titluri de campion și a jucat în semifinala de Cupa UEFA cu Middlesbrough.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,67 este cota pentru ”2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT