Fotbal intern

Un fost jucător al lui Dinamo, ironic la adresa lui Gigi Becali: „Nu poți fi credincios tot timpul!”

14.02.2020 | 12:22
Un fost jucator al lui Dinamo ironic la adresa lui Gigi Becali Nu poti fi credincios tot timpul
ADVERTISEMENT

Duminică seara de la ora 20:00 va avea loc “Derby de România”, care se dispută între Dinamo şi FCSB. Pentru “câini” va fi un meci în care să îşi mai spele imaginea în faţa propriilor fani după ce echipa a ratat calificarea în play-off pentru al treilea sezon la rând. Fostul jucător dinamovist, Cristi Pulhac, se declară dezamăgit de strategiile celor două echipe. 

Un fost jucător al lui Dinamo, ironic la adresa lui Gigi Becali: “Nu poţi fi credincios tot timpul”

Dinamovistul nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe patronul FCSB, Gigi Becali, spunând că nu poţi să te bazezi tot timpul pe latura religioasă: „Nu poți fi credincios tot timpul, mai poți greși cu ceva, tot timpul”, a spus Pulhac pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Cristi Pulhac a fost pe teren la derby-ul din 2007 când Dinamo a câştigat în Ghencea cu 4-2, după o pauză de 18 ani: „Eram pe val, ne-am mobilizat foarte bine atunci.

Îți spun sincer, a fost probabil din adrenalina aia, ne-au și intrat toate, la 3-0 am avut un moment de câteva secunde când ne uitam unii la alții și nu înțelegeam ce se întâmplă cu adversarii.

ADVERTISEMENT

I-am prins într-o pasă proastă. Deja simți din teren când îți cam intră tot. Noi avem o vorbă: «sare mingea numai la el». Mircea Rednic era fericit, dar în același timp și puțin panicat.

Derby-ul se poate întoarce rapid. Mergeam cu tabu în Ghencea, intrai în atmosfera aia, cu mașini de poliție, mașini cu steaguri. În Turcia am mai văzut atmsofera asta, când am jucat cu Galatasaray”, a spus Pulhac pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Pulhac, titular la meciul cu Lazio din preliminariile UEFA Champions League

Cristi Pulhac a jucat la Dinamo între 2002 şi 2013. Fundaşul dinamovist a făcut parte din echipa care a adus ultimul titlu de campioană în Şoseaua Ştefan cel Mare, în stagiunea 2006-2007.

Fundaşul şi-a mai trecut în cont cu Dinamo două Cupe ale României (2005 şi 2012) şi două Supercupe ale României (2005 şi 2012). Pulhac a fost în teren şi la meciul dureros cu Lazio din preliminariile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Pe 27 august 2007, Dinamo juca returul cu Lazio pe fostul stadion Lia Manoliu. După 1-1 în tur, “câinii” au condus la pauză cu 1-0 datorită golului marcat de Bratu, însă în a doua parte au căzut inexplicabil şi au pierdut cu 1-3 ratând prezenţa în grupele UEFA Champions League.

  • 35 de ani are Cristi Pulhac
  • 3 selecţii are Pulhac la echipa naţională 

 

 

 

ADVERTISEMENT