Fotbal international

Fostul jucător al lui PSG şi-a bătut cu bestialitate soţia: “Era goală, plină de vânătăi”

Nicolas Douchez, portarul lui Lens şi fostul jucător de la PSG s-a îmbătat şi şi-a vărsat nervii pe soţia sa. Poliţia a găsit-o "goală, plină de vânătăi şi sânge şi plângând în...
27.10.2017 | 15:55
Fostul jucator al lui PSG sia batut cu bestialitate sotia Era goala plina de vanatai

Nicolas Douchez, portarul lui Lens şi fostul jucător de la PSG s-a îmbătat şi şi-a vărsat nervii pe soţia sa. Poliţia a găsit-o “goală, plină de vânătăi şi sânge şi plângând în mijlocul apartamentului devastat.” Portarul antepenultimei clasate din Ligue 2 a dormit, miercuri noaptea, la comisariatul arondismentului XVII din Paris. Nicolas Douchez, 37 de ani, a fost arestat după criza de furie căreia i-a căzut victimă propria soţie. Potrivit martorilor, el a avut o criză de gelozie accentuată şi de consumul excesiv de alcool.

Când poliţia a venit la faţa locului, au găsit-o pe femeie “goală, plină de vânătăi şi sânge şi plângând în mijlocul apartamentului devastat”, iar pe agresor “foarte nervos, cu ochii injectaţi, mirosind puternic a alcool”, anunţă Le Parisien.

Nevasta lui Douchez: “M-a luat de păr şi a început să mă izbească de pereţi şi de sol”

Femeia abuzată le-a povestit, disperată, agenţilor că Nicolas “a vrut să-i rupă capul. A luat-o de păr şi a izbit-o de pereţi şi de sol”, haosul din locuinţa conjugală vorbind limpede despre scenele violente petrecute.” Un răspuns oficial din partea clublui nu a întârziat să apară , aceştia spunând că: “Clubul RC Lens a aflat din presă despre arestarea lui Nicolas Douchez. Clubul nu poate comenta evenimentele petrecute, dar dacă însă sunt adevărate, ele s-au petrecut strict în viaţa privată.”

Nicolas Douchez este fost portar la PSG, echipă unde a jucat timp de 5 sezoane, fiind mai mult rezervă. S-a transferat în vara anului trecut la Lens, echipă din liga a doua a Franţei. În acest sezon a evoluat în 8 partide din primele 12 etape, încasând 8 goluri.

Tags: