Munir ratează Mondialul pentru 13 minute! Ghinion teribil pentru fostul atacant al Barcelonei

Tibi Demeter   
in Fotbal international
24/03/2018, 16:50
Munir ratează Mondialul pentru 13 minute! Ghinion teribil pentru fostul atacant al Barcelonei

Atacantul crescut de Barcelona a evoluat în 2014 pentru Spania într-o partidă din cadrul preliminariilor pentru Euro 2016, într-un meci contra Macedoniei, iar acum nu mai poate evolua pentru echipa Marocului, calificată la întrecerea din Rusia.

Munir El Haddadi a jucat 13 minute pentru Spania, însă nu a mai prins lotul naţional al Spaniei în ultimii ani şi era dispus să joace pentru Maroc. Fotbalistul născut la Madrid nu mai însă să-şi schimbe alegerea, în ciuda fatpului că Federaţia de Fotbal din Maroc a făcut o cerere către FIFA, pe care forul internaţional a refuzat-o de altfel.

Munir, misiune imposibilă

Atacantul împrumutat de Barcelona la Alaves are şanse mici să ajungă la turneul final din Rusia în lotul Spaniei, în condiţiile în care Diego Costa, Alvaro Morata sau Rodgrio se luptă pentru un loc de titular.  Munir El Haddadi a marcat de 6 ori în acest sezon în campionat.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×