Fotbal international

Un fost jucător de la Cardiff City a decedat la doar 39 de ani! A lăsat în urmă două fetițe și o soție îndurerată

02.01.2020 | 14:06
Un fost jucator de la Cardiff City a decedat la doar 39 de ani A lasat in urma doua fetite si o sotie indurerata
ADVERTISEMENT

Chris Barker, fostul fundaș al lui Cardiff City, care a strâns peste 500 de meciuri în primele patru ligi de fotbal din Anglia, a decedat la vârsta de doar 39 de ani, cauza morții nefiind încă stabilită de medici.

Chris Barker, fost jucător la Cardiff City, a murit la doar 39 de ani

Chris Barker s-a retras din fotbal în 2016 de la Aldershot, formație din ligile inferioare din Anglia și de curând era unul dintre antrenorii lui Forest Green Rovers, echipă din liga a patra a Angliei. În urma decesului său, Chris lasă în urmă două fetițe și o soție îndurerată.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Chris a fost legitimat la mai multe echipe de fotbal, printre cele mai importante fiind: Cardiff City, Stoke City, QPR, Plymouth Argyle și Barnsley.

Joe Ledley, component al echipei naționale a Țării Galilor și fost coleg cu Chris Barker, i-a scris un mesaj pe rețelele de socializare: „Sunt devastata la aflarea veștii că Chris Barker a murit. Condoleanțe sincere familiei și prietenilor.

ADVERTISEMENT

A fost unul dintre cei mai pragmatici oameni pe care i-am cunoscut. Rămâi cu bine!”, a încheiat Joe Ledley.

Sentimentele lui pentru Cardiff erau puternice

Sentimentele lui Chris Barker pentru Cardiff City erau puternice și recent a oferit un interviu în care povestea cum se simțea atunci când juca la Cardiff, mai ales pe teren propriu:

ADVERTISEMENT

„Era o atmosferă incredibilă, iar cei 16-17.000 de suporteri creau un vacarm senzațional. Cred că începeam toate meciurile de acasă cu 1-0 pentru că aveam în spate niște fani fanatici.

Mi-a plăcut perioada pe care am petrecut-o la Cardiff, iar după împrumutul meu la Stoke City, când am revenit la echipă am primit premiul de cel mai bun jucător al anului, ceea ce a însemnat foarte mult pentru mine”,  a încheiat Chris Barker.

ADVERTISEMENT
  • 1.200.000 de euro a fost cea mai mare cotă de piață pe care a avut-o Chris Barker (anul 2009), conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT