Un fost jucător de la CFR Cluj a ajuns antrenor în Serie A

Claudiu Surmei   
in Serie A
13/06/2018, 19:08
Un fost jucător de la CFR Cluj a ajuns antrenor în Serie A GALERIE FOTO
Fost jucător la CFR CLuj, Roberto De Zerbi va antrena pe Sassuolo

Sassuolo și-a găsit antrenor pentru noul sezon! Italienii i-au oferit un contract valabil pentru două sezoane unui fost jucător de la CFR Cluj. Roberto De Zerbi este cel care va încerca să îndeplinească obiectivele impuse de oficialii lui Sassuolo.

Vestea a fost așteptată de zile bune. În cele din urmă, informația a venit chiar pe site-ul clubului. Oficialii echipei anunță că Roberto De Zerbi s-a prezentat la biroul din Milano pentru a fi definitivată numirea în funcția de antrenor la Sassuolo.

De Zerbi a semnat un angajament valabil pentru două sezoane, iar prezentarea oficală la club va avea loc în următoarele săptămâni. Șefii echipei i-au urat bun venit printr-o postare pe Twitter.

Noul antrenor al lui Sassuolo, Roberto De Zerbi, a jucat la CFR Cluj

Roberto De Zerbi a jucat timp de 3 sezoane la CFR Cluj, între anii 2009 și 2012 și a câștigat 2 titluri de campion cu echipa din Gruia. În cariera sa a trecut pe la mai multe echipe din Italia, dintre care cea mai importantă a fost Napoli. Junioratul l-a făcut la Mompiano, Lumezzane și AC Milan.

8 goluri și 6 pase de gol a dat Roberto De Zerbi în 30 de partide pentru CFR CLuj

Ştirea MOMENTULUI

Polonia, marea dezamăgire a Campionatului Mondial. 8 echipe sunt out după 2 meciuri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.