Fotbal intern

Un fost jucător de la CFR Cluj a semnat cu Gaz Metan! FANATIK confirmat. Edi Iordănescu l-a pierdut pe Florentin Matei

19.06.2019 | 19:08
Un fost jucator de la CFR Cluj a semnat cu Gaz Metan FANATIK confirmat Edi Iordanescu la pierdut pe Florentin Matei

Perioada de transferuri în Liga 1 Betano este foarte agitată în acest moment. Fiecare echipă caută să îşi întărească lotul, iar mulţi dintre jucători schimbă cluburile între ele. Este şi cazul lui Neluţ Roşu, fost jucător de la CFR Cluj, care semnează cu Gaz Metan. Părţile au ajuns la un acord. Edi Iordănescu a accelerat pe această pistă după ce varianta Florentin Matei a picat.


UPDATE, 19 iunie, ora 19:00. Neluţ Roşu a semnat cu Gaz Metan, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de ieri.


Ştirea iniţială, 18 iunie, ora 10:50

Neluţ Roşu semnează cu Gaz Metan. Florentin Matei a ales Astra

Iordănescu jr. a refuzat oferta lui Gigi Becali de a prelua FCSB în ideea în care va rămâne la Gaz Metan Mediaş şi va construi o echipă cu care să intre în play-off şi apoi să aspire la cupele europene. Condiţia esenţială pe care antrenorul le-a pus-o conducătorilor ardeleni a fost aceea de a avea ultimul cuvânt în ceea ce priveşte transferurile de jucători, fie că este vorba despre plecări sau despre sosiri.

Sursele FANATIK susţin că în această săptămână Gaz Metan a ajuns la un acord cu mijlocaşul Neluţ Roşu. Fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj a îmbrăcat în sezonul trecut tricoul Astrei, iar Edi Iordănescu l-a convins să i se alăture la Mediaş. De situaţia lui Roşu s-a interesat şi Gică Hagi, care l-ar fi luat la Viitorul, dar fotbalistul a ales să semneze cu formaţia din Mediaş. Mutarea a fost grăbită şi de faptul că giurgiuvenii au reuşit să bată palma cu Florentin Matei. Mijlocaşul rămas liber după despărţirea de FCSB a mai fost dorit de Gaz Metan şi de Dinamo.

Florentin Matei in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, sambata 2 martie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Florentin Matei revine la Astra, acolo unde a avut un sezon excelent în trecut. Sursa foto: Sportpictures.eu

Ivanov pleacă la Craiova

Aducerea lui Neluţ Roşu nu va fi probabil singura achiziţie în linie de mijloc, pentru că echipa lui Edi Iordănescu a pierdut în această vară nume importante. Luis Aurelio şi David Caiado au ales să părăsească deja clubul, primul fiind deja sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Iar despărţirile vor continua şi în perioada următoare.

FANATIK a anunţat că unul dintre oamenii-cheie din planul tactic al medieşenilor, bulgarul Antoni Ivanov, este ca şi acontat de U Craiova. Oltenii au pus ochii de ceva timp pe Ivanov, dar în iarnă nu au putut concura cu FCSB, cea care îl dorea pe fotbalist la cererea lui Mihai Teja. Acum, Craiova încearcă să îşi facă o echipă cu care să atace titlul în Liga 1 Betano, iar negocierile sunt aproape finalizate.

  • 5 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Neluţ Roşu în sezonul 2018/2019
  • 900 de mii de euro este cota lui Neluţ Roşu, conform Transfermarkt