Fotbal intern

Un fost jucător de la Dinamo, anunț incredibil. “Știu fotbaliști în activitate care fac videochat!”

01.03.2019 | 13:38
Videochatistele nu sunt obligate să aibă contract de muncă. Amănuntul legal care a dus la clasarea unui dosar penal cu prejudiciu de 250 de milioane de euro

Cristi Pulhac, fostul jucător al lui Dinamo Bucureşti, a făcut un anunţ incredibil. În vârstă de 34 de ani, fostul fundaş a renunţat la cariera de jucător profesionist de fotbal, dar se ocupă de alte afaceri pentru a produce bani. Acesta a vorbit şi despre o posibilă implicare a sa în lumea impresariatului.

Fostul jucător al lui Dinamo, Cristi Pulhac, anunţ incredibil despre fotbaliştii români

“Da, sunt mulţumit de tot ce am. Nu am business-uri neortodoxe. Tot timpul soţia mea Raluca îmi spune să specific, ca lumea să nu creadă altceva (n.r. râde). Este o lume rea şi eu nu sunt genul care să îşi bată joc de cineva pentru bani, nu cred că aş fi potrivit. Trebuie să calci pe cadavre. Am stat de multe ori de vorbă cu jucători care au suferit în urma unor impresari“, a spus Cristi Pulhac, fostul fotbalist care a jucat în 202 meciuri pentru Dinamo Bucureşti şi a înscris 4 goluri, pentru Gsp.

“Ştiu fotbalişti în activitate care fac videochat. Din lipsa banilor, se ajuneg aici, eu aşa cred. Sunt jucători chiar care au jucat în afară, dar au pierdut bani. Eu nu cred că bărbaţii fac asta din plăcere, ci din lipsa banilor”, a mai spus Cristi Pulhac pentru sursa citată mai sus.

Cristi Pulhac într-un meci jucat pentru Dinamo

Iubita unui fost fotbalist de la FCSB face videochat

În România există cel puţin 5.000 de studiouri de videochat şi peste 100 de mii de modele, dintre care jumătate lucrează în studiouri şi cealaltă jumătate de acasă. Printre tinerele care fac videochat este şi iubita lui Cristian Raiciu, fotbalist care a trecut şi pe la FCSB în urmă cu mai bine de doi ani. FANATIK a dezvăluit povestea Andreei, o blondă din Bucureşti care pe site-urile de socializare este cunoscută cu pseudonimul de “Jean von Dee”.

Site-ul stirimondene.fanatik.ro a aflat suma pe care o poate încasa o persoană din Bucureşti care face videochat. Cei care doresc să facă o carieră din acest domeniu pot ajunge să câştige zeci de mii de dolari pe lună. Industria românească de profil a ajuns să ruleze peste 100 de milioane de dolari, anual. La nivel planetar, cifrele sunt colosale: 10 miliarde de dolari în fiecare an.