Fotbal intern

Un fost jucător de la Dinamo îl contrează pe Daniel Ghiţă: „Ai fost luptător şi ai ajuns săgeată“

21.02.2021 | 16:07
Un fost jucator de la Dinamo il contreaza pe Daniel Ghita Ai fost luptator si ai ajuns sageata
ADVERTISEMENT

Raphael Stănescu, fosta speranţă dinamovistă, l-a atacat pe Daniel Ghiţă, în mediul online. Fotbalistul l-a criticat pe actualul deputat, după un mesaj video postat de actualul deputat, în care acesta îl critica pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Un fost dinamovist îl atacă pe Daniel Ghiţă online: „Lasă-ne! Ai fost luptător şi ai ajuns săgeată“

„Lasă-ne, Ghiţă, că ne-am convins şi de tine… Ai fost toată viaţa luptător şi ai ajuns săgeată!“, a scris Raphael Stănescu ca răspuns la postarea deputatului. Mai mult, fotbalistul s-a folosit, nu tocmai potrivit, de motto-ul lui Daniel Ghiţă pentru a ataca partidul din care acesta face parte. „Nihil sine PSD“ (n.r. – Nimic fără PSD), a spus Stănescu.

ADVERTISEMENT

„Nihil sine Deo“, care înseamnă „nimic fără Dumnezeu“, motto-ul pe care îl foloseşte Daniel Ghiţă, era sloganul familiei Hohenzollern-Sigmarinen, din care făceau parte şi primi regi ai României. Aceştia au adoptat expresia pentru Regatul României, iar în 2009, Regele Mihai I al României a anunţat stabilirea Decoraţiei Regale „Nihil sine Deo“, acordată de Casa Regală.

Ghiţă, susţinător al moţiunii simple împotriva lui Vlad Voiculescu

Deputatul PSD Daniel Ghiţă este una dintre cele mai puternice voci care îl contestă pe Vlad Voiculescu. Împotriva ministrului, principalul partid de opoziţie a depus chiar şi o moţiune simplă.

ADVERTISEMENT

În urma votului din 17 februarie, moţiunea depusă de PSD împotriva lui Vlad Voiculescu a picat cu 140 de voturi pentru şi 161 împotrivă. 

Daniel Ghiţă a obţinut un mandat de deputat din partea Partidului Social Democrat la ultimele alegeri parlamentare. El a candidat în fruntea listei PSD Ilfov.

ADVERTISEMENT

Raphael Stănescu a avut o carieră modestă

Raphael Stănescu a fost format la academia lui Dinamo, fiind considerat unul dintre tinerii talentaţi la vremea respectivă. Pentru prima echipă, însă, a evoluat doar în 6 partide, marcând un gol.

În prezent, joacă pentru Dacia Unirea Brăila, în Liga 3, unde este antrenat de Florentin Petre. Brăilenii sunt pe primul loc în Seria 2, la egalitate de puncte cu Oţelul Galaţi.

ADVERTISEMENT

De-a lungul unei cariere modeste, Raphael Stănescu, 27 de ani, a mai trecut pe la Corona Braşov, Swinoujscie (Polonia), Concordia Chiajna, Oţelul Galaţi, Turris Turnu Măgurele, Voluntari, Farul, Daco Getica, CSM Reşiţa şi Axiopolis. La Brăila a ajuns la finalul lunii ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT