Fotbal intern

Un fost jucător de la Dinamo râde de Diogo Salomao. “Nu e în stare să dea o jumătate de bară!”

24.10.2018 | 12:07
Un fost jucator de la Dinamo rade de Diogo Salomao Nu e in stare sa dea o jumatate de bara
ADVERTISEMENT

Claudiu Vaişcovici, fost jucător la FC Dinamo Bucureşti, râde de Diogo Salomao, dar şi de ceilalţi jucători din lotul pregătit de Mircea Rednic, după ce gruparea din “Ştefan cel Mare” a bifat 6 înfrângeri, trei remize şi trei victorii în cele 12 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano.

FC Dinamo Bucureşti se află pe poziţia a 12-a, cea care duce la meciul de baraj pentru a rămâne/ promova în Liga 1 Betano, iar Claudiu Vaişcovici, fost fotbalist în “Ştefan cel Mare”, se amuză pe seama lusitanului Diogo Salomao.

ADVERTISEMENT

Un fost jucător de la Dinamo râde de Diogo Salomao şi fotbaliştii lui Mircea Rednic

Claudiu Vaişcovici susţinbe că ar renunţa la 75% din jucătorii lui Dinamo, chiar dacă Ionuţ Negoiţă a dat afară trei antrenori. Mai mult, fostul fotbalist care a ajuns la vârsta de 56 de ani l-a desfiinţat pe Diogo Salomao, despre care susţine că nu “este în stare să dea o jumătate de bară” şi că este păcat că un club de nivelul lui Dinamo a ajuns să stea într-un jucător de acest tip.

Aş renunţa la 75% din jucătorii lui Dinamo. Aud mereu: ”Salomao, Salomao!” Nu e în stare să dea o jumătate de bară. Se aşteaptă prea mult de la el, că e tehnic. Dacă am ajuns să stăm în el, mamă, mamă… Bine, nici nu are cine să intre în locul lui. Îi lipseşte ceva lui Salomao. Când îi vine balonul pe dreptul e greu, a declarat Claudiu Vaişcovici la prosport.ro.

ADVERTISEMENT
Diogo Salomao loveşte balonul în meciul Dinamo - Hermannstadt
Diogo Salomao în meciul Dinamo – Hermannstadt

Diogo Salomao intră în ultimele şase luni de contract în iarnă

În vârstă de 30 de ani, Diogo Salomao a ajuns la FC Dinamo Bucureşti pe 1 iulie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2019. Cotat de site-urile de specialitate la 1,25 milioane de euro, lusitanul a jucat în 11 meciuri pentru Dinamo în sezonul 2018 – 2019, a înscris 3 goluri şi a oferit două pase decisive.

  • 12 puncte din 12 meciuri a adunat Dinamo în sezonul 2018 – 2019