Fotbal intern

Un fost jucător de la Dinamo și FCSB, depistat de DIICOT drept client al unui traficant de droguri

05.02.2019 | 08:56
Un fost jucator de la Dinamo si FCSB depistat de DIICOT drept client al unui traficant de droguri

Dragoș Adrian Pitu, fost jucător la Dinamo și FCSB, a fost depistat de DIICOT Constanța drept client al unui traficat de droguri, anunță sursazilei.ro.  Rețeaua condusă de Ianoș Albert Feri și concubina acestuia, Huzuneanu Mihaela Mădălina, avea printre cșienți doar oameni cu bani care mergeau des în cluburile de lux din Mamaia.

Pe lista clienților care cumpărau droguri de la Ianoș Albert Feri și Huzuneanu Mihaela Mădălina se află și un fost fotbalist care a evoluat în Liga 1 Betano pentru echipe precum Dinamo București și FCSB. Conform sursei citate mai sus, constănțeanu Dragoș Adrian Pitu era unul dintre clienții căruia Ianoș îi arunca marfă de la etajul locuinței sale.

Adrian Pitu, fost jucător la Dinamo și FCSB, depistat de DIICOT drept client al unui traficant de droguri

Discuțiile dintre Dragoș Adrian Pitu și Ianoș Albert Feri, cel care conducea rețeaua de droguri din Constanța, erau foarte dese, iar fostul fotbalist îi cerea traficanului “sticle de vin”. Ajuns la aproape 44 de ani, în afară de Farul Constanța, Adrian Pitu a jucat pe parcursul carierei sale la echipe precum FCSB, Dinamo București, Sportul Studențesc, Oțelul Galați, FCM Bacău, Bnei Sakhnin, Maccabi Netanya și Universitatea Craiova și s-a retras din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 1 iulie 2007. În luna februarie a anului 2018 a fost numit președinte executiv la SSC Farul Constanța, echipa care reprezintă proiectul suporterilor. Acesta și-a dat demisia în iulie 2018, după venirea lui Ciprian Marica la echipa din Constanța.

Adrian Pitu și Victor Pițurcă la finalul unui meci jucat de FCSB contra celor de la Rapid București
Adrian Pitu și Victor Pițurcă la finalul unui meci jucat de FCSB contra celor de la Rapid București

”Are intenţii foarte bune. Ce s-a scris, că vrea sa facă blocuri… Citiţi legea, nici dacă vrei nu poţi, e bază sportivă. Nu accept să-l denigreze pe Ciprian. Zicea cineva >. Dacă nici Marica nu a jucat şi nu e valoare, atunci ce să mai zic”, a spus Adrian Pitu despre Ciprian Marica în luna iulie a anului 2018.

  • 7 meciuri a bifat Adrian Pitu la FCSB