Fotbal intern

Un fost jucător de la FCSB a fost bătut de fanii lui Rapid. “Mi-am luat-o. Nu mai știu dacă am dat și eu”

22.04.2019 | 13:59
Un fost jucator de la FCSB a fost batut de fanii lui Rapid Miam luato Nu mai stiu daca am dat si eu

Adi Popa, fostul jucător al FCSB-ului, a dezvăluit că a fost bătut de fanii lui Rapdi. Incidentul a avut loc în perioada în care mijlocașul care se află în prezent sub contract cu Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei, făcea parte din galeria roș-albaștrilor. Acesta își aduce aminte cu plăcere de momentele în care mergea pe stadion pentru a-i susține pe favoriți, dar și de duelurile cu galeria Rapidului.

Un fost jucător de la FCSB a fost bătut de fanii lui Rapid

“De la 7-8 ani am mers pe stadion, în Ghencea. Ne strângeam mai mulți prieteni și mergeam. Câteodată eram 2-3 băieți, altă dată mai mulți, în funcție de meciuri. Când era un meci mai important, mergeam mai mulți. Câteodată prindeam tramvaiul 41, când se juca mai devreme. Altă dată, când se oprea tramvaiul la ora 11, veneam pe jos de acolo până acasă. La parc la Crângași mai trebuia să fugim puțin, ne mai alergam cu rivalii. S-a întâmplat de multe ori, cu galeria Rapidului… Ne așteptau acolo.

Mi-am și luat-o, normal, mi-am luat-o de la rapidiști. Dacă am dat? Nu mai știu dacă am dat. Nu se spune… dar de luat am luat, sigur. Îmi aduc aminte când mergeam la stadion, cum ne ascundeam fularele, le băgam în jurul piciorului, pe sub pantaloni. Se suiau la intervenție, la prima stație la Giulești, și controlau tot tramvaiul. Se suiau în tramvai și dacă vedeau pe cineva, bam, săreau, dădeau pumni, trăgeau fularul, făceau captura și fugeau, îi dădeau foc. Aveau farmecul lor pe vremea aceea. Era palpitant, îți creea o adrenalină”, a spus Adi Popa la ZI-LE LIBERE!

Adi Popa în perioada când era suporterul FCSB-ului

Adi Popa a semnat cu Ludogoreț la începutul anului

Adi Popa a început fotbalul la Buftea, iar în luna martie a anului 2009 a ajuns la Gloria Buzău, pe vremea când gruparea din estul țării evolua în Liga 1 Betano. Concordia Chiajna l-a cumpărat în noiembrie 2011, în perioada când echipa din Ilfov era antrenată de Laurențiu Reghecampf. După ce tehnicianul român a ajuns la FCSB, Adi Popa a fost transferat de Gigi Becali și i s-a îndeplinit dorința de a juca în tricoul echipei favorite pentru care, în vremea copilăriei, cânta și striga din tribună.

În vârstă de 30 de ani, Adi Popa este cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro. Mijlocașul a semnat cu Ludogoreț Razgrad în februarie 2019 și are un contract valabil până în luna iunie a anului 2020. Pe parcursul carierei a evoluat la echipe precum Reading, Taawon, FCSB, Concordia Chiajna, U Cluj, Poli Timișoara, Gloria Buzău, CS Buftea și Poli Timișoara. Alături de gruparea finanțată de Gigi Becali a câștigat 3 titluri (2012-2013, 2013-2014, 2014-2015), Cupa României în sezonul 2014 – 2015 și Supercupa României în 2013 – 2014.

Tags: