Fotbal intern

Un fost jucător de la FCSB, antrenor la juniorii lui Dinamo! A fost dat afară de la echipă de Gigi Becali

11.08.2018 | 19:17
Un fost jucator de la FCSB antrenor la juniorii lui Dinamo A fost dat afara de la echipa de Gigi Becali

Un fost jucător de la FCSB, antrenor la juniorii lui Dinamo. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a anunţat vineri că va organiza o selecţie pentru Academia clubului, iar una dintre grupele “câinilor”, cea din 2008, este antrenată de Boris Keca.

“Centrul de Copii și Juniori de la Dinamo a fost dintotdeauna una dintre cele mai prolifice academii de fotbal din România. Academia Dinamo reprezintă, incă de la înfiinţarea clubului, o rampă de lansare a micilor fotbaliști către adevărata performanţă. Dacă ești născut în anii 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 și 2012, vino la Dinamo pentru a face performanță! Pentru selecții și înscrieri vă așteptăm în fiecare săptămână la vestiarele stadionului “Piți Varga” din incinta Parcului Sportiv Dinamo, conform programului comunicat prin intermediul site-ului oficial al clubului”, au anunţat dinamoviştii.

Un fost jucător de la FCSB, antrenor la juniorii lui Dinamo

Un fost jucător de la FCSB, antrenor la juniorii lui Dinamo. Boris Keca a jucat de-a lungul carierei la Borac Banja Luka, Omladinac Banja Luka, FC Naţional, FC Braşov, FCSB, Pandurii Târgu Jiu, FC Argeş, Concordia Chiajna şi Voinţa Domneşti.

Boris Keca a ajuns la FCSB în ianuarie 2005, după ce a fost adus la echipă de Walter Zenga. În sezonul 2004-05, bosniacul a jucat un singur meci pentru formaţia “roş-albastră”. În startul stagiunii 2005-06 a fost dat afară de la echipă după ce a greşit în FCSB – Dinamo 2-3, în Supercupa României. Boris Keca a fost introdus pe teren în minutul 64, în locul lui Mihai Neşu, iar cinci minute mai târziu a gafat la golul marcat de Alex Bălţoi. La finalul meciului, Gigi Becali a declarat că fotbalistul este lipsit de valoare şi i-a reziliat contractul.

Boris Keca, fan Steaua Roşie Belgrad

În 2015, înainte ca FCSB să joace împotriva lui Partizan Belgrad, în turul trei preliminar din Liga Campionilor, Boris Keca declara că va fi fanul “roş-albaştrilor”. “Eu ţin cu Steaua Roşie Belgrad. Majoritatea sârbilor ţin cu aceată echipă. E o diferenţă precum e Steaua şi Dinamo în România. Voi ţine cu Steaua în această seară. Rădoi trebuie să lucreze la motivare, am văzut o lipsă de motivare a jucătorilor Stelei la meciul tur. Cred că aici se va face diferenţa şi diseară, în rest cele două echipe sunt echilibrate. Steaua trebuie să iasă pe teren cu gândul să câştige meciul. Cei de la Partizan nu se vor apăra, vor încerca să se impună. Steaua nu mai are ce pierde şi trebuie să atace. Te motivează foarte mult faptul că stadionul va fi plin, iar asta i-ar putea ajuta pe stelişti”, a declarat Boris Keca în 2015.

Boris Keca, un fost jucător de la FCSB a ajuns antrenor la juniorii lui Dinamo
Boris Keca, un fost jucător de la FCSB a ajuns antrenor la juniorii lui Dinamo