Fotbal intern

Un fost jucător de la FCSB, dezvăluiri despre cum a fost umilit de Mihai Stoica. “Taci! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro!”

28.05.2019 | 13:56
Un fost jucator de la FCSB dezvaluiri despre cum a fost umilit de Mihai Stoica Taci Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro

Paul Papp, fostul jucător al celor de la FCSB, a făcut dezvăluiri despre momentul în care a fost umilt de Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României. Acesta susține că oficialul grupării patronate de Gigi Becali i-a reproșat că echipa a pierdut o sumă uriașă din cauza evoluțiilor sale slabe.

Cum a fost umilit un fost jucător de la FCSB de Mihai Stoica

“Mi s-a spus în față că din cauza mea s-au pierdut 10 milioane de euro. Totul a plecat după un meci cu Astra, la Giurgiu. Eu după meci am rămas să vorbesc cu Marius Șumudică. Am vorbit cu mâna la gură, dar a fost o discuție amicală. Pentru că am ținut mâna la gură, discuția s-a interpretat. La următorul meci, cu Dinamo, am fost lăsat în tribună. I-am întrebat pe cei din staff dacă e vreo problemă că am discutat și mi s-a zis: “Nu, nu. Nu e nicio problemă.” Dar am rămas în tribună. Nu am venit cu autocarul la meci. M-am dus acasă, m-am schimbat și după aceea am venit la stadion.

Dimineața am avut ședință. Mi s-a spus: “Paul, nu e posibil ce ai făcut.” Am zis că am fost nervos. Discuția a escaladat puțin. M-am enervat, dar am fost respectuos. Am spus ce am simțit. Mi-au spus că am fost lăsat în tribună ca urmare a unei decizii tactice, dar nu sunt prost. Știam că discuția cu Șumudică a fost problema. Atunci. Mihai Stoica mi-a spsu: ,Băi Paule, taci din gură! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro'”, a povestit Paul Papp pentru gsp.ro.

Paul Papp, supărat după o ratare a FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Paul Papp, supărat după o ratare a FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

Paul Papp, evoluție slabă în Partizan – FCSB

Mihai Stoica a făcut referire la meciul dintre Partizan Belgrad și FCSB, scor 4-2, din turul 3 al UEFA Champions League, din august 2015. După ce formația patronată de Gigi Becali a remizat cu gruparea din Serbia, scor 1-1, în tur, FCSB a pierdut la Belgrad. Evoluția lui Paul Papp a fost una foarte slabă, iar fundașul a greșit la primul gol al sârbilor și a deviat mingea în proprie poartă la a doua reușită.

Astfel, FCSB a ratat câștigarea a 10 milioane de euro după ce a fost eliminată de Partizan Belgrad, iar gruparea din Serbia a mers în play-off-ul Champions League. În prezent, Paul Papp joacă pentru Sivasspor, formație la care a ajuns în ianuarie 2018 și mai are contract până pe 30 iunie 2020. În tricoul vicecampioanei României a bifat 63 de meciuri, a dat 3 goluri și a oferit 5 pase decisive.