Fotbal intern

Un fost jucător de la FCSB face scandal: “Daţi-mi banii!”

21.12.2018 | 22:47
Un fost jucator de la FCSB face scandal Datimi banii

Un fost jucător de la FCSB face scandal după Sepsi – Concordia Chiajna 3-0, meci care s-a jucat în etapa a 21-a din Liga 1 Betano. La finalul partidei de la Sfântu Gheorghe, Gabi Matei s-a declarat total deranjat de faptul că nu şi-a luat salariul pe lunile octombrie şi noiembrie.

“Am luat primele două goluri foarte ușor, parcă suntem copii. Trebuia să facem fault la mijloc și aia era. Rezultatul e just și corect. Am înțeles că vor fi restructurări la echipă, că vor veni jucători noi. Trebuie să ne pregătim acum pentru play-out. Oamenii din staff s-au plâns că le este rușine să iasă pe stradă după înfrângerea asta? Oamenii din staff să ne bage banii pe ultimele două luni”, a declarat Gabi Matei la finalul meciului Sepsi – Concordia Chiajna 3-0.

Un fost jucător de la FCSB face scandal. S-a luat de unul dintre coechipieri

Gabi Matei, fost jucător la FCSB, a făcut scandal la finalul meciului Sepsi – Concordia Chiajna 3-0 şi s-a luat de Răzvan Grădinaru, unui dintre colegii lui de la echipa ilfoveană. Acesta din urmă a susţinut că şi-a primit banii la zi, motiv pentru care a fost contrat.

Grădinaru a spus că avem banii la zi? Poate el are banii la zi, eu nu am banii la zi. Televiziunile să facă ceva, să ne luăm banii la zi, nu să venim să jucăm pe terenurile astea. Să se facă un fond de salarii. Nu mi se pare normal ca în 2018 să se întâmple asta. Eu vreau să fiu plătit la zi. Daţi-mi banii!”, s-a revoltat fundaşul de 28 de ani. Gabi Matei a jucat la FCSB între 2011 şi 2015, fiind împrumutat, în ultimul an al contractului cu actuala vicecampioana a României la FC Braşov.