Fotbal intern

Un fost jucător de la FCSB nu e impresionat de Florin Tănase: ”Nu e greu de marcat”

02.05.2021 | 10:50
Un fost jucator de la FCSB nu e impresionat de Florin Tanase Nu e greu de marcat
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al echipei FCSB, Florin Gardoș, nu e impresionat de Florin Tănase și consideră că este un jucător ușor de marcat de către apărători.

Căpitanul ”roș-albaștrilor” a fost criticat de patronul Gigi Becali pentru că s-a certat cu arbitrul Istvan Kovacs în timpul partidei pierdute cu U Craiova.

ADVERTISEMENT

Tănase a pus eșecul din Bănie pe seama oboselii și a numeroasele absențe din pricina accidentărilor.

Florin Tănase nu îl sperie pe un fost jucător de la FCSB

Deși este cel mai bun marcator din Liga 1, Florin Tănase nu îl sperie pe fundașul Academicii Clinceni, Florin Gardoș, fostul jucător de la FCSB remarcându-i în schimb pe tinerii Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

”Nu am simțit că Tănase e un jucător foare greu de marcat. În sezonul regulat și-a creat foarte puține ocazii și am și câștigat acel meci cu 1-0. Mai sunt Moruțan, Octavian Popescu, jucători care oricând pot avea o execuție și să înscrie”, a declarat Gardoș pentru digisport.ro.

”Octavian Popescu e un jucător într-adevăr cu foarte multă calitate, dar mai contează mult și ce se întâmplă în afara muncii, în viața de zi cu zi. Eu nu îl știu, dar sper că e un copil serios. Practic, are toate calitățile ca să ajungă fotbalist foarte bun, depinde doar de el”, a mai spus fundașul de la Clinceni.

ADVERTISEMENT

Gardoș nu crede că FCSB are probleme fizice

”Sincer nu cred că pregătirea fizică la FCSB este problematică. Pe lângă faptul că am trăit acolo și știu cum m-am simțit, în perioada de iarnă FCSB a fost singura echipă care s-a pregătit în străinătate și am mai văzut imagini cu antrenamentele lor și mi-am adus aminte de perioada când lucram și eu lucruri similare.

Și gândul meu era că ce bine mi-ar prinde un antrenament ca și acela, pe iarbă, un meci amical. Noi am făcut pe sintetic în acea perioadă, deci ne-a fost mult mai greu. Așa că nu cred că a fost o problemă fizică la FCSB”, a încheiat Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează marele derby cu CFR Cluj, din etapa a cincea a play-off-ului din Liga 1, programat luni, 3 mai, de la ora 20:30, iar din informațiile FANATIK, mijlocașul Darius Olaru are șanse să revină pe teren după accidentare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,47 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT