Fotbal international

Un fost jucător de la Real Madrid îl urăște pe Messi. “Să se retragă! Sper să piardă întotdeauna!” Video

12.02.2019 | 17:20
Un fost jucator de la Real Madrid il uraste pe Messi Sa se retraga Sper sa piarda intotdeauna Video
ADVERTISEMENT

Alvaro Arbeloa, un fost jucător de la Real Madrid, îl urăște din tot sufletul pe Lionel Messi și nu a ezitat să arate acest lucru. Fostul fundaș în vârstă de 36 de ani care a bifat 238 de meciuri în tricoul galacticilor a avut o reacție nervoasă la adresa starului argentinan de la Barcelona.

“Este normal ca Barcelona să depindă de Messi, el este foarte bun. Nu mi-a plăcut niciodată de el și nici nu cred că o să îmi placă vreodată. Sper să nu dureze mult până când o să se retragă, număr zilele. Noi, cei care ținem cu Real Madrid, nu suntem împotriva Barcelonei, dar sper să piardă antrenamentul de mâine. Ar fi un rival în minus. Barca e mereu o provocare. E o echipă mare care joacă pe atac, iar eu nu le voi lua din merite”, a spus Alvaro Arbeloa pentru El Chiringuito TV.

ADVERTISEMENT

Un fost jucător de la Real Madrid îl urăște pe Messi, dar îl laudă pe Cristiano Ronaldo

Dacă Alvaro Arbeloa l-a criticat dur pe Leo Messi și nu a ezitat să își arate ura față de starul de la Barcelona, acesta a l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus. “El și Di Stefnao sunt cei mai mari jucători. Sentimentul meu față de ei este de mulțumire.”

Arbeloa a vorbit și despre perioada când evolua pentru echipa națională a Spaniei, acolo unde a bifat 56 de selecții și susține că nu ținea cont de legăturile pe care le avea cu coechipierii de la Real Madrid în meciurile internaționale jucate pentru “Furia Roja”. “Când evoluam pentru echipa națională și jucam împotriva colegilor de la Real, nu mai aveam prieteni, nu cunoșteam pe nimeni. La fel și cu cei de la Barcelona. Mereu am urmărit cu multă tensiune meciurile jucate de Real împotriva Barcelonei“, a mai spus Arbeloa.

ADVERTISEMENT

Real Madrid va juca în play-off-ul Champions League pe terenul celor de la Ajax Amsterdam, miercuri, 13 februarie, de la ora 22.00. De partea cealaltp, Barcelona o întâlnește pe Lyon, în deplasare, pe 19 februarie, de la ora 22.00.