Sport

Un fost jucător de la Real Madrid l-a ajutat pe Gică Popescu să dea lovitura în afaceri: “L-am ascultat şi am făcut bine!” Video

Gică Popescu a împlinit 54 de ani pe 9 octombrie şi a fost invitat la podcast-ul lui Andi Moisescu. Fostul căpitan al naţionalei a dezvăluit cine a fost omul care l-a învăţat să investească în imobiliare.
09.10.2021 | 12:47
Un fost jucator de la Real Madrid la ajutat pe Gica Popescu sa dea lovitura in afaceri Lam ascultat si am facut bine Video
Un fost jucător de la Real Madrid l-a ajutat pe Gică Popescu să dea lovitura în afaceri: "L-am ascultat şi am făcut bine!"
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a fost invitatul lui Andi Moisescu la podcast-ul săptămânal al vedetei PRO TV. Cu această ocazie, “Baciul” s-a destăinuit şi a vorbit despre afacerile pe care le are, dezvăluind cine l-a ajutat să dea lovitura pe piaţa imobiliarelor.

Pedro de Felipe, fost jucător la Real Madrid, l-a ajutat pe Gică Popescu să dea lovitura în afaceri

În timpul interviului, Gică Popescu a declarat că a început să investească în imobiliare încă din perioada când juca la FC Barcelona, iar primul sfat important l-a primit de la Pedro de Felipe, fost jucător la Real Madrid în perioada 1964-1972.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu a continuat investiţiile şi în România, tot alături de un fost jucător al Realului. În ţara noastră, fostul căpitan al Barcelonei a devenit partener cu Rafael Gordillo, mijlocaş al madrilenilor în perioada 1985-1992.

“Din perioada când jucam la Barcelona, cu un prieten, Pedro de Felipe, fost jucător la Real Madrid, am început să fac investiţii imobiliare în prima linie de mare.

ADVERTISEMENT

El mi-a zis: ‘În faţa mării nu o să pierzi niciodată. Tot timpul creşti’. Şi aşa a fost, l-am ascultat şi am făcut bine. Apoi am început cu Gordillo, tot fost jucător la Real Madrid, investiţii în România, în imobiliare.

A fost o perioadă senzaţională, până a venit criza din 2008, când toată lumea a fost afectată. A fost o perioadă grea, în care a trebuit să aşteptăm. Am rezistat, a trecut acea perioadă, şi am reînceput”, a declarat Gică Popescu în podcast-ul lui Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă investiţie este în tenis

Pe lângă imobiliare, Gică Popescu a investit şi în sport, iar ultima companie a lansat-o în lumea tenisului. La lansarea platformei TennisWin, care a avut loc la mijlocul lunii septembrie, au fost prezenţi, printre alţii, Ilie Năstase şi Simona Halep.

“Nu am vorbit niciodată despre ce proiecte fac, sunt banii mei. Multe proiecte sunt în imobiliare. De curând am făcut o companie de tehnologie în domeniul sportiv, TennisWin. Este un prim proiect, urmează alte patru”, a anunţat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu a împlinit 54 de ani. A cucerit trei trofee europene în carieră

Gică Popescu a avut o carieră legendară, pornită la U Craiova, iar printre numele importante din CV se numără Steaua Bucureşti, PSV, Tottenham, Barcelona sau Galatasaray. Printre trofee, “Baciul” se poate lăuda cu trei trofee continentale: Cupa Cupelor (1997), Cupa UEFA (2000) şi Supercupa Europei (2000).

Declarat de şase ori cel mai bun fotbalist al României, Gică Popescu a purtat banderola de căpitan al Barcelonei, performanţă rară pentru un fotbalist străin pe “Camp Nou”.

Gică Popescu a jucat 115 meciuri pentru echipa naţională a României, alături de care a participat la 5 turnee finale: CM 1990, CM 1994, EURO 1996, CM 1998 şi EURO 2000.

ADVERTISEMENT