Mihai Roman s-a întors în Liga 1! Cu ce echipă a bătut palma

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
18/07/2016, 14:53
Mihai Roman s-a întors în Liga 1! Cu ce echipă a bătut palma GALERIE FOTO

Mihai Roman este a treia achiziţie pe care FC Botoşani o face în acest sezon pe lîngă Herghelegiu şi Astafei. Jucătorul şi-a reziliat contractul cu cei de la Toulouse şi a semnat pe un an cu echipa pregătită de Leo Grozavu.

“Ne-am înţeles, am pus la punct toate detaliile şi astăzi vom semna. El se va prezenta sub comanda lui Leo la antrenament. Este un fotbalist polivalent cu experienţă care ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivele.

Prin transfertul său şi a lui Victoraş Astafei forţa noastră a crescut foarte mult”, a spus preşedintele celor de la FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×