Un fost jucător, dezvăluiri inedite despre Dan Petrescu: ”Mi-a zis: ‘Te omor, te omor’. E cel mai bun antrenor din România”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în CFR Cluj
02/03/2020, 12:25
Un fost jucător, dezvăluiri inedite despre Dan Petrescu: ”Mi-a zis: ‘Te omor, te omor’. E cel mai bun antrenor din România”
Fostul jucător Dacian Varga, care a lucrat cu Dan Petrescu la Unirea Urziceni, a făcut câteva dezvăluiri inedite despre actualul antrenor al formației CFR Cluj

Fostul jucător Dacian Varga, care a lucrat cu Dan Petrescu la Unirea Urziceni, a făcut câteva dezvăluiri inedite despre actualul antrenor al formației CFR Cluj.

Un fost jucător, dezvăluiri inedite despre Dan Petrescu: ” Cred că mă certa săptămânal”

”Nimic nu se compară cu certurile lui Dan Petrescu. Cred că mă certa săptămânal, au fost multe certuri. Am avut probleme”, a dezvăluit fostul jucător despre relația pe care a avut-o cu Dan Petrescu, la emisiunea Pro Sport Live.

”Era ultima etapă când am câștigat titlul cu Urziceni, eram împrumutat, iar în minutul 80 al meciului eram pe lângă banca de rezervă și urla la mine ca să alerg”, a povestit Dacian Varga.

”Nu ai cum să te cerți cu el”

”I-am zis să mă lase că mai sunt câteva minute și suntem campioni. Mi-a zis: ‘Te omor, te omor!’. E cel mai bun antrenor din România. Nu ai cum să îi spui ceva pentru că vine și cu argumente. Nu ai cum să te cerți cu el”, a recunoscut Varga.

Viorel Ferfelea l-a copmpletat pe fostul său coleg și crede că tehnicianul CFR-ului ar fi în stare să-l certe și pe Leo Messi: ”Nu cred că l-ar lua pe Messi și nu exagerez când zic asta. Nu cred că se angrenează în ceea ce face el la echipă, ceea ce cere”.

”Cred că la un moment dat l-ar fi certat și pe Messi”

”Cred că la un moment dat l-ar fi certat și pe Messi, i-ar fi spus să vină sub linia mingii. Sunt sigur de asta. El și-a format echipele așa cum a vrut el, după stilul lui”, a explicat Ferfelea.

Înainte de meciul CFR Cluj – Astra Giurgiu, din prima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, Dan Petrescu a susținut o conferință de presă în care și-a reiterat frustrarea după Europa League și temerea pentru starea elevilor săi.

CFR Cluj, așteptată de fani pe aeroport la revenirea de la Sevilla

Delegația celor de la CFR Cluj a revenit vineri seară în România, după meciul de la Sevilla, încheiat 0-0, ce a consemnat eliminarea din Europa League. Pe aeroport, fotbaliștii lui Dan Petrescu au avut parte de o surpriză: câteva zeci de suporteri s-au adunat și au cântat.

Partida CFR Cluj – Astra Giurgiu, din prima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1,  se va disputa luni, de la ora 20:30. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Închide ×