Fotbal intern

Un fost jucător din Bundesliga știe care e slăbiciunea Germaniei: „Acolo e o pâine de mâncat!”

26.03.2021 | 22:59
Un fost jucator din Bundesliga stie care e slabiciunea Germaniei Acolo e o paine de mancat
ADVERTISEMENT

Sergiu Radu, fost jucător în Bundesliga printre altele la Wolfsburg și Koln, a vorbit despre meciul pe care România îl va juca împotriva Germaniei și a spus care este slăbiciunea din selecționata lui Joachim Low.

Fostul atacant crede că Antonio Rudiger, fundașul central al lui Chelsea, este veriga slabă a Germaniei și consideră că în zona lui elevii lui Mirel Rădoi ar putea specula posibile greșeli.

ADVERTISEMENT

Sergiu Radu a fost încântat de viteza și jocul prestat de Valentin Mihăilă, despre care spune că se ridică la nivelul jucătorilor de la echipele bune din Europa.

Sergiu Radu, fost jucător în Bundesliga, știe care e slăbiciunea Germaniei

Sergiu Radu a vorbit despre slăbiciunea Germaniei, iar fostul atacant l-a nominalizat pe Antonio Rudiger, fundașul central al echipei lui JOachim Low, despre care spune că greșește când echipa se află în zonă de construcție.

ADVERTISEMENT

„Joachim Low îl preferă în centrul defensivei pe Ruddiger, acolo mi se pare o pâine de mâncat. El e un jucător puternic, dar mai greșește pe fază de construcție și acolo cred că putem să profităm, mai ales că avem jucători foarte rapizi.

Mihăilă are o viteză comparabilă cu cea a multor fotbaliști de la echipele bune din Europa. Mihăilă este jucătorul care mi-a plăcut cel mai mult în meciul cu Macedonia de Nord”, a spus Sergiu Radu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • Koln, Wolfsburg, Energie Cottbus, Alemannia Aachen și Stuttgart au fost echipele din Germania la care a jucat Sergiu Radu

Valentin Mihăilă visează o calificare la Campionatul Mondial

Valentin Mihăilă a reușit să înscrie la debutul pentru naționala mare a României și a recunoscut că visează să meargă la un Campionat Mondial cu „tricolorii”: Mă simt foarte bine, sunt bucuros că am scăpat de problema pe care am avut-o la începutul anului și nu vreau să mă opresc aici. Avem mult de muncă și sperăm să scoatem punct sau puncte cu Germania.

ADVERTISEMENT

Ar fi un vis devenit realitate, de mic îmi doresc să joc la un Campionat Mondial sau un Campionat European cu naționala și după să joc în Champions League”.

„Trebuie să analizăm greșelile noastre, să analizăm Germania și să vedem ce putem obține. Am retrăit cam ce se întâmplă și la Parma, conducem și după suntem egalați, dar a ieșit bine”, a spus Valentin Mihăilă după meciul cu Macedonia de Nord.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,40 este cota pentru ”2 solist” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: