Un fost jucător din Giuleşti, despre situaţia Rapidului: “Echipa trebuie să rămînă în Liga 1!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/07/2016, 17:28
Un fost jucător din Giuleşti, despre situaţia Rapidului: “Echipa trebuie să rămînă în Liga 1!”

Daniel Pancu, unul dintre cei mai importanţi jucători care au trecut pe la Rapid, a vorbit despre situaţia în care se află clubul din Giuleşti.

“Eu mereu mă aştept la ce este mai bine, dar în acest moment îmi este greu să spun că ar putea să existe veşti bune mîine. Sperăm cu toţii, dar cam atît.

Criteriul sportiv ar trebui să primeze, dacă tot s-a scos licenţa asta obligatorie, în mod normal ar trebui ca Rapid să rămînă în prima ligă. Dacă va fi faliment la Rapid, iar echipa nu va fi primită în prima ligă, Moraru va fi luat drept groparul acestui club. Pentru mine, legea insolvenţei este principala vinovată.

Eu ştiu că a fost atît de mult entuziasm în rîndul jucătorilor, al angajaţilor, cînd li s-a spus că s-a aprobat planul de reorganizare. Dacă vor întîrzia mai mult de 5 zile cu plata salariilor, va fi faliment. Ce i-aş spune lui Moraru dacă l-aş vedea faţă în faţă? Chiar nu ştiu ce i-aş spune! Oricum, nu am mai vorbit cu dînsul de foarte multă vreme. Oricum, toate lucrurile mergeau în direcţia asta, uşor, uşor, s-a ucis spiritul Rapidului şi au fost îndepărtaţi oameni care au făcut foarte multe pentru Rapid şi mai mult cu sufletul”, a spus Pancu la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×