Sport

Un jucător emblematic al lui CFR Cluj, încredere totală înainte de returul cu Lazio: ”Vor da gol”

Pe CFR Cluj o așteaptă un retur de foc cu Lazio, iar un fost jucător de legendă al formației din Gruia crede în șansele campioanei României de a se califica.
23.02.2023 | 18:15
Un jucator emblematic al lui CFR Cluj incredere totala inainte de returul cu Lazio Vor da gol
Pe CFR Cluj o așteaptă un retur de foc cu Lazio, iar un fost jucător de legendă al formației din Gruia crede în șansele campioanei României de a se califica. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că, după antrenamentul oficial și după ce echipa a luat cina, Dan Petrescu și-a luat prin surprindere fotbaliștii, pe care i-a trimis acasă. Aceștia au revenit în cantonament joi dimineață, în ziua partidei.

CFR Cluj, susținută de un fost jucător înaintea returului cu Lazio

Deși nu a impresionat în partida tur de la Roma, pierdut cu 1-0 în condițiile în care a jucat în superioritate numerică timp de 75 de minute, CFR Cluj păstrează șanse de calificare, iar fostul portar al ardelenilor, Nuno Claro, are încredere înaintea returului cu Lazio.

ADVERTISEMENT

”CFR a făcut rezultate în Europa. Joacă cu o echipă puternică cum e Lazio. În fotbal niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Toată lumea a spus că o să piardă cu 0-3. CFR n-a avut posesie în tur. A avut un șut la poartă. Vedem ce va fi la retur.

Lazio are o echipă foarte puternică. Nu s-a văzut diferența că a jucat cu 10 sau 11. E o echipă care joacă pentru un loc de Champions League. Eu cred că poate să fie o seară frumoasă pentru CFR Cluj. Ar trebui să facă ce e mai bun pentru echipă. Nu contează primele. Așa sunt eu.

ADVERTISEMENT

Nu cred că există o armă secretă în lotul lui Dan Petrescu. Acum nu există un jucător. Eu cred că toată echipa va trebui să joace bine. Echipa luptă împreună. Pot să spun că CFR o să dea gol. Avem 20% șanse”, a declarat Nuno Claro, pentru digisport.ro.

Și alți foști jucători ai ardelenilor visează la o seară magică

Pe aceeași linie cu fostul portar portughez este și Anthony DaSilva, cunoscut sub numele de Tony, unul dintre cei mai buni străini din lotul lui CFR Cluj de-a lungul timpului. Fostul fundaș dreapta portughez este de părere că echipa lui Dan Petrescu poate produce surpriza și se poate califica în optimile Europa League.

ADVERTISEMENT

Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, a precizat exact care va fi soarta meciului retur dintre CFR Cluj și Lazio. Ajuns la Hapoel Beer Sheva, în Israel, mijlocașul consideră că scorul va fi 1-0 pentru ardeleni după 90 de minute, iar echipa lui Dan Petrescu se va califica la loviturile de departajare.

CFR Cluj și Lazio Roma se vor întâlni joi, 23 februarie, de la ora 19:45, în manșa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Conference League. Italienii pornesc cu prima șansă la calificare după ce s-au impus cu 1-0 în tur, meci de la care FANATIK v-a oferit informații calde din Roma.

ADVERTISEMENT

După conferința de presă susținută de Dan Petrescu și Mario Camora, CFR Cluj a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Înainte de startul ședinței de pregătire a existat o întâlnire neprogramată cu delegația lui Lazio chiar pe gazon. Iar FANATIK v-a oferit detalii în exclusivitate de la această ”ciocnire”.

ADVERTISEMENT