Un fost jucător la Craiova și Rapid a ajuns să o antreneze pe celebra Demi Lovato în SUA: „Pregătesc actori și cântereți”

Andrei Șchiopu   
în Casa Pariurilor Liga 1
03/07/2020, 15:24
Un fost jucător la Craiova și Rapid a ajuns să o antreneze pe celebra Demi Lovato în SUA: „Pregătesc actori și cântereți”
Un fost jucător la Craiova și Rapid a ajuns să o antreneze pe celebra Demi Lovato în SUA: „Antrenez actori și cântereți”. Sursă foto: romaniasoccer.ro

Cosmin Gângioveanu, fostul jucător al Universității Craiova și al Rapidului, este stabilit în SUA, unde a devenit antrenor personal pentru cântăreți și acotir.

Fostul mijlocaș locuiește în Los Angeles, iar în prezent o antrenează pe celebra cântăreață Demi Lovato.

Ultima echipă la care a evoluat Cosmin Gângioveanu a fost FA EURO New York, de unde s-a și retras în 2016.

Cosmin Gângioveanu, fostul jucător al Craiovei, o antrenează pe Demi Lovato

Cosmin Gângioveanu a povestit cu ce se ocupă în SUA și a relatat cum a reușit să antrenze staruri precum Demi Lovato sau Zac Efron: „Antrenez câțiva actori, cântăreți. Cunoscuți? Câțiva sunt foarte cunoscuți.

L-am antrenat întâi pe agentul lui Zac Efron, apoi și pe el. Cântăreața Taylor Dayne, Demi Lovato și mama ei…Mulți avocați, oameni cunoscuți”.

Cosmin Gângioveanu. Sursă foto: Instagram
Cosmin Gângioveanu. Sursă foto: Instagram

„Dacă ai o personalitate frumoasă și ei te plac, te ajută!”

„Dacă ai o personalitate frumoasă și ei te plac, văd că ești serios, te ajută. Un agent imobiliar de succes care face asta de mult timp e unul dintre clienții mei. El m-a făcut să învăț, m-a ajutat să iau licența și să intru în echipa lui. 

E o viață total diferită, nu mă așteptam niciodată că o să fac ceva diferit în afara fotbalului, dar câteodată trebuie să ieși din zona ta de confort și să faci și alte lucruri”, a mai spus Gângioveanupentru gsp.ro.

În prezent, fostul mijlocaș a intrat și în afacerile imobiliare și e bucuros de alegerea făcută: „E o experiență foarte bună. Aici, casele sunt foarte scumpe.

Într-o zonă bună, pe unde stau eu acum, pe Sherman Oaks, Ventura Boulevard, prețul variază între 1,2 milioane și 3 milioane de dolari”.

De-a lungul carierei sale, Cosmin Gângioveanu a jucat, în România, la Universitatea Craiova, FC Vaslui și Rapid.

  • 30 de ani a împlinit Cosmin Gângioveanu pe 4 septembrie
  • 7 goluri în 14 meciuri are Cosmin Gângioveanu pentru naționala României U21
Închide ×