Fotbal intern

Un fost jucător la Dinamo anunță dezastrul: ”Anul ăsta nu-i mai salvează nimeni”

13.04.2021 | 11:00
Un fost jucator la Dinamo anunta dezastrul Anul asta nui mai salveaza nimeni
ADVERTISEMENT

Fost jucător la Dinamo București, fundașul Lucian Goian anunță dezastrul și consideră că în acest sezon ”câinii” vor retrograda în Liga 2.

Situația de la Dinamo a fost comentată și de Ion Crăciunescu, care consideră că formația ”câinilor” se află în pericol de retrogradare, mai ales după ultimele meciuri făcute de Poli Iași în campionat.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Eugen Neagoe, care a trăit o perioadă de coșmar în ”Groapă”, e de părere că în cazul în care ”câinii roșii” ar retrograda nu trebuie să facă un capăt de țară din asta, dar în același timp recunoaște că nu îi dorește răul lui Dinamo.

Dezastrul de la Dinamo îl pune pe gânduri pe un fost jucător

Lucian Goian a fost jucătorul lui Dinamo în două perioade, între 2004-2006 și 2007-2010, dar nu crede că formația lui Gigi Mulțescu se va salva de la retrogradare în acest sezon și anunță dezastrul pentru fanii ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș a comentat victoria obținută de Poli Iași în meciul cu Hermannstasdt care a strâns foarte mult clasamentul din play-out chiar înainte de începerea sa, moldovenii fiind acum la doar un punct în urma lui Dinamo.

”Acum două etape nu le dădea nimeni şanse, dar revenirea lui Nicolo Napoli a adus un plus. Au reuşit două victorii consecutive, o gură mare de oxigen. Acum s-a mai echilibrat situaţia şi în subsolul clasamentului. Toate echipele au şanse egale după acest rezultat”, a declarat Goian la Look Sport.

ADVERTISEMENT

”Această victorie nu le pică celor de la Dinamo. Îşi doreau o echipă aproape retrogradată, aşa cum era Iaşiul. Situaţia lui Dinamo devine dramatică. Dacă ne uităm la ce se întâmplă la club, cu părere de rău o spun, anul ăsta n-o mai salvează nimeni pe Dinamo. Dacă anul trecut s-au salvat cum s-au salvat…”, a menționat Goian.

Fanii-acționari din programul DDB fac noi eforturi pentru salvarea bazei de pregătire de la Săftica și au două zile la dispoziție pentru a achita următoarea tranșă către ANAF. Dacă până pe 15 aprilie nu vor strânge încă 35.000 de euro, Dinamo va pierde baza, singura proprietate a clubului.

ADVERTISEMENT

În 2019, baza de la Săftica a fost folosită de Ionuț Negoiță drept garanție pentru plata datoriilor: „Multe cluburi fac asta, trebuia pusă o garanție. Este vorba despre o rată de 71.000 de lei pe lună, adică în jur de 17.000 de euro, spunea omul de afaceri. „E practic o eşalonare făcută către ANAF pentru taxele pe doi ani, în valoare totală de 500.000 de euro”, a mai explicat Negoiță

ADVERTISEMENT