Fotbal intern

Un fost jucător la Dinamo și U Craiova a vorbit despre derby: ”Vreau spectacol fotbalistic”

18.10.2020 | 13:13
Un fost jucator la Dinamo si U Craiova a vorbit despre derby Vreau spectacol fotbalistic
ADVERTISEMENT

Un fost jucător al echipelor Dinamo București și Universitatea Craiova a vorbit despre derby-ul care se va disputa în această seară.

Dinamo este unul dintre cluburile care au ținut prim-planul opiniei publice în ultima perioadă. “Câinii” au trecut în ultimele trei luni printr-o transformare la toate nivelurile, de la patronat până la copii și juniori.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova, din etapa a șaptea, se va disputa duminică, de la 21:30, pe Arena Națională, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Derby-ul Dinamo – U Craiova, analizat de un fost jucător

Derby-ul dintre Dinamo București și Universitatea Craiova a fost prefațat de Cosmin Bărcăuan, fost jucător la ambele formații. El a anunțat ce așteptări are, dar este nemulțumit de numărul mare de străini din cele două echipe.

ADVERTISEMENT

”Va fi un derby întotdeauna, indiferent de când, unde și la ce oră se va disputa. Craiova e o echipă formată, echipa momentului în România, iar Dinamo e o echipă în formare”, a declarat Bărcăuan la emisiunea Digi Sport Matinal.

”Încă nu și-au stabilit 100% lotul. Aș dori, mai ales după săptămâna trecută la echipa națională, aș vrea un spectacol fotbalistic. Cea mai bună echipă să câștige”, a mai spus fostul jucător care a trecut și pe la Dinamo și pe Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să îi și vedem pe teren pe străini. În perioada noastră, când jucam, era un singur străin sau doi la o echipă. În România sunt jucători. Avem nevoie și de un jucător străin, dar nu opt sau zece. Sunt prea mulți! Așa cred eu. Acum, dacă au valoare… vom vedea”, a încheiat Bărcăuan.

Derby-ul Dinamo – U Craiova îl va avea la centru pe Horațiu Feșnic, care va fi ajutat de asistenții Valentin Avram şi Alexandru Cerei, iar rezervă va fi Andrei Moroita. Observator de arbitri pentru acest meci va fi Sorin Boca.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi este pregătit de derby-ul Dinamo – U Craiova şi caută a şaptea victorie consecutivă în campionat. Italianul este un coşmar pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, acesta reuşind să-i învingă pe “câini” atunci când le era lumea mai dragă.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Craiova: 9,00 este cota pentru “scor corect 1-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT