Fotbal intern

Un fost jucător la FCSB nu-l înțelege pe Denis Haruț: ”Eu semnam și pe 10 ani”

12.01.2021 | 10:45
Un fost jucator la FCSB nul intelege pe Denis Harut Eu semnam si pe 10 ani
ADVERTISEMENT

Fostul jucător și antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, nu-l înțelege pe fundașul Denis Haruț, care a refuzat să semneze cu roș-albaștri din cauza faptului că înțelegerea se întindea pe o perioadă de 7 ani.

După ce FC Botoşani şi FCSB au ajuns la un acord financiar în privinţa transferului, urmând ca moldovenii să primească 650.000 de euro în schimbul fundaşului, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, totul a picat duminică.

ADVERTISEMENT

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că fundașul a refuzat totul, după ce a văzut că avea de semnat două contracte cu o durată totală a înțelegerii de șapte ani.

Denis Haruț, criticat de un fost jucător la FCSB pentru că a refuzat să semneze

Fost jucător și antrenor la FCSB, actualul secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională a României, Nicolae Dică, a dezvăluit că nu înțelege reacția lui Denis Haruț și precizează că el ar fi semnat și pe 10 ani atunci când a fost dorit de roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

”Voiam să ajung acolo şi am semnat pe cinci ani. Dacă îmi spunea să semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani. El ştie cel mai bine de ce nu a semnat. Am zis că, dacă joc bine, mă vinde. Era bine şi pentru mine pe cinci ani, că eram liniştit cu asta”, a declarat Dică la Telekom Sport.

”Nu ştiam despre practica asta. Ştiam că jucătorii tineri semneaza pe cinci ani. E normal cu jucătorii tineri. Coman, Tănase, Man aşa au avut contractele. Pe mine, ca antrenor, mă interesa că semnează Moruţan pe atâţia ani? Mă interesa doar să joace. Acum nu ştiu dacă e legal sau ilegal”, a mai spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali a fost deranjat de modul cum fotbalistul de 21 de ani a vorbit în timpul negocierilor pentru contract. FANATIK a aflat că Haruţ i-a cerut finanțatorului să fie folosit ca fundaș central. Mai mult decât atât, patronului FCSB nu i-a convenit nici tonul folosit de jucător atunci când şi-a expus doleanţa.

Finanțatorul roș-albaștrilor a precizat că i-a oferit lui Haruț un salariu de 12.000 de euro pe lună, iar după doi ani acesta ajungea să câștige peste 15.000 de euro lunar. În plus, Becali a dezvăluit că jucătorul i-a ceut un avans de 60.000 de euro din salariu pentru a-și lua apartament, bani care să-i fie eșalonați pe trei ani.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, a afirmat că nu are nicio implicare în refuzul lui Denis Haruț cu FCSB, mai mult el i-a transmis că ar fi un pas înainte să ajungă la gruparea bucureșteană. Tehnicianul a menționat că la negocieri au fost prezenți doar jucătorul, impresarul Florin Vulturar și Valeriu Argăseală.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 6,10 este cota pentru „peste 4,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT