Simona Halep

Un fost jucător român mizează pe colaborarea Halep-Cahill: ”Darren e singurul om din lume care o poate îmblânzi pe Simona”

20.01.2020 | 13:00
Un fost jucator roman mizeaza pe colaborarea HalepCahill Darren e singurul om din lume care o poate imblanzi pe Simona
ADVERTISEMENT

Fostul jucător român de tenis Sever Dron mizează pe colaborarea Halep-Cahill pentru ca Simona să atingă fazele superioare la Australian Open 2020.

Un fost jucător român mizează pe colaborarea Halep-Cahill: ”Cu el, Simona va face performanță”

”Părerea mea e că Darren n-a plecat niciodată. Au vorbit, au discutat, a fost mereu aproape. Ce mă fascinează e faptul că Darren Cahill e singurul om din lume care o poate îmblânzi pe Simona”, a declarat fostul jucător român despre colaborarea Halep-Cahill.

ADVERTISEMENT

”Are o capacitate fantastică de o calma și de a o face să nu mai greșească și să o ducă pe drumul cel bun. Cât va fi Darren lângă ea, Halep va face performanță, asta e clar. Nu văd alt antrenor care să-l înlocuiască pe Cahill”, a spus Sever Dron pentru prosport.ro (citiţi aici mai multe detalii).

”Va fi greu să câștige Australian Open”

”E foarte dificil să câștige turneul. Sunt multe necunoscute. Vremea foare călduroasă, poluarea aerului, accidentările, dar cel mai mult mă îngrijorează forma foarte bună a adversarelor sale”, a mai afirmat fostul tenismen.

ADVERTISEMENT

”Cred că niciodată, în ultimii ani, parcă n-a fost o luptă atât de interesantă la vârf. Va fi foarte greu, deși am urmărit-o pe Simona Halep la Adelaide și mi-a plăcut cum s-a mișcat. Cu Aryna Sabalenka a fost greu pentru că a luat-o prea tare jucătoarea din Belarus”, a comentat el.

”Halep trebuie să atingă semifinalele”

”Sabalenka va ajunge, cu siguranță, în primele cinci cât de curând. Practică un tenis fenomenal. Dar… Simona e campioana de la Wimbledon, are de apărat acest blazon și trebuie să atingă, minimum, semifinalele”, a precizat Sever Dron.

ADVERTISEMENT

”Am mare încredere și în celelalte fete. Sorana, la un moment dat, am zis că va fi peste Halep, speram măcar la o competiție între ele. Are o mare șansă acum să revină în prim-plan. Are niște calități deosebite și cred că poate reveni la nivelul celor mai bune 25 de jucătoare”, a spus el.

”Begu o va învinge pe Bertens”

”Mizez însă pe Begu, care deși are cel mai dificil adversar, Kiki Bertens, eu zic că va învinge jucătoarea noastră. O să râdeți de mine, dar mai stăm de vorbă după meci. Și Monica Niculescu poate reuși mai multe, are un stil de joc enervant pentru adversar”, a încheiat Sever Dron.

ADVERTISEMENT

Partida Simona Halep – Jennifer Brady, din primul tur de la Australian Open 2020, se va juca marți, 21 ianuarie, de la ora 10:00 (ora României). Întâlnirea va avea loc pe Margaret Court Arena și va fi prima din sesiunea de seară în Australia. Begu și Niculescu vor juca și ele marți în runda inaugurală.

ADVERTISEMENT