Sport

Un fost jucător și antrenor de la Pandurii are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a trăi: „Haideți să ne mobilizăm cu toții!”

Florin Bejinaru, fost jucător și antrenor la Pandurii Târgu Jiu, are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a trăi.
23.03.2023 | 22:40
Un fost jucator si antrenor de la Pandurii are nevoie de o suma importanta de bani pentru a trai Haideti sa ne mobilizam cu totii
Un fost jucător și antrenor de la Pandurii are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a trăi. Sursă foto: gorjonline.ro
ADVERTISEMENT

Publicistul gorjean Dorin Brozbă a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care vrea să îi mobilizeze pe fanii celor de la Pandurii Târgu Jiu, pentru a-l ajuta pe Florin Bejinaru, care a suferit o intervenție chirurgicală complicată și care are nevoie de 30.000 de euro, pentru a continua să fie tratat într-o clinică din străinătate.

Un fost jucător și antrenor de la Pandurii are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a trăi

Florin Bejinaru, fost jucător și antrenor la Pandurii Târgu Jiu, traversează niște clipe grele și are nevoie de 30.000 de euro pentru a se trata într-o clinică din străinătate, după ce a suferit o intervenție chirurgicală în România:

ADVERTISEMENT

„Dragi români, haideți să sprijinim urgent un PANDUR adevărat! Nu demult, o veste tristă a cuprins întreaga suflare panduristă, atât din Gorj, cât și din întreaga țară.

Minunatul și loialul fost fotbalist și actual antrenor, Florin Bejinaru, cu o activitate neîntreruptă, de peste 30 de ani, sub culorile îndrăgitei grupări sportive, a suferit o intervenție chirurgicală complicată într-un spital bucureștean.

ADVERTISEMENT

În acest moment dificil, drumul sigur pentru viață, trebuie urmat într-o clinică de specialitate din străinătate, iar suma de 30 de mii de euro necesară urgent, este peste puterea materială a familiei sale”.

„Haideți să ne mobilizăm cu toții!”

Dorin Brozbă face apel la suporterii gorjeni să îl ajute pe Florin Bejinaru, amintind despre loialitatea și pasiunea pe care acesta a arătat-o mereu când a îmbrăcat sau când a antrenat-o pe Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

„Haideți să ne mobilizăm cu toții, panduriști, oameni simpli sau iubitori de fotbal și de performanță, și să-l ajutăm pe acest OM special, dedicat atâta amar de vreme echipei sale favorite, Pandurii Târgu-Jiu, dragostea gorjeană de pretutindeni!

BEJINARU FLORIN CONSTANTIN Cont : RO24BACX0000001709993000 deschis la UNICREDIT ȚIRIAC BANK S.A.”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale în antrenorat, Florin Bejinaru a fost și secundul lui Eugen Neagoe, Sorin Cârțu, Liviu Ciobotariu, Joaquim Teixeira și Gabriel Zahiu.

  • 53 de ani are Florin Bejinaru
ADVERTISEMENT