Fotbal intern

Un fost junior la FCSB a devenit campion cu Hermannstadt la FIFA 20! În meciul decisiv a învins-o pe Dinamo

04.05.2020 | 21:19
Un fost junior la FCSB a devenit campion cu Hermannstadt la FIFA 20 In meciul decisiv a invinso pe Dinamo
Un fost junior la FCSB a devenit campion cu Hermannstadt la eLiga 1! În meciul decisiv a învins-o pe Dinamo. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Alexandru Rădulescu, un fost junior al FCBS-ului, este marele campion al competiției viruale eLiga1, după ce a reușit să se impună jucând cu FC Hermannstadt.

Un fost junior la FCSB a câștigat eLiga 1 cu Hermannstadt

Alexandru Rădulescu a fost junior la FCSB, însă viața l-a adus în punctul de a câștiga campionatul virtual al Ligii 1, cu sibienii de la FC Hermannstadt, după ce în meciul decisiv i-a învins pe rivalii de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

„A fost probabil unul dintre cele mai importante meciuri de când m-am apucat de FIFA, peste toate rezultatele mele, calificări la nivel mondial.

Meciul ăsta va conta foarte mult pe viitor. Am pregătit un joc mult mai așezat, nu m-am mai avântat. Știam că e un singur meci și că trebuie să câștig. Am ținut mingea. Era important ca el să nu aibă mingea”, a mai spus Alexandru Rădulescu.

ADVERTISEMENT

A fost felicitat de LPF

Alexandru Rădulescu a fost felicitat pe pagina oficială de Facebook a LPF-ului: „A.F.C. Hermannstadt, învingătoare în eLiga1
Liga Profesionistă de Fotbal a organizat eLiga1 – FIFA 20 pe Play Station, iar competi’ia a fost câștigată de A.F.C. Hermannstadt.

Acest lucru a fost posibil prin prestația de excepție a gamerului Alexandru “Andu” Rădulescu, care a reușit să câștige turneul sub culorile AFC Hermannstadt cu 11 victorii, un egal și o înfrângere”.

ADVERTISEMENT

„Jocul de FIFA este destul de popular în România și sunt convins că va crește în vizibilitate. Sunt onorat să fac parte din familia Hermannstadt. Sibiul este un oraș mare și frumos și sper să ajung acolo după ce trece pandemia.

Știu că echipa este susținută de un public minunat acolo, pe un stadion nou. Sper ca această susținere să rămână, iar oamenii să meargă în număr mare la stadion, după ce acest lucru va fi posibil.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc celor de la NextPlease că au făcut posibilă această colaborare și sper ca pe viitor să mai pot colabora cu familia F.C. Hermannstadt. Hai, Sibiu!”, a mai transmis Alexandru Rădulescu.

ADVERTISEMENT