Sport

Un fost mare internațional anunță că FCSB și CSA Steaua se vor întâlni în Liga 1: „Vor avea drept de promovare”. Exclusiv

Fostul mare jucător, Dănuț Lupu, e de părere că CSA Steaua va promova în sezonul viitor în Casa Pariurilor Liga 1 și se va duela cu FCSB, echipa lui Gigi Becali.
17.05.2022 | 18:51
Un fost mare international anunta ca FCSB si CSA Steaua se vor intalni in Liga 1 Vor avea drept de promovare Exclusiv
CSA Steaua nu a avut dreptul să joace barajul de promovare în Casa Pariurilor Liga 1 și va juca și în sezonul viitor în Liga 2. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB, dar și despre motivele pentru care jucătorii lui Toni Petrea au pierdut titlul în dauna CFR-ului, cât și despre Octavian Popescu, Claudiu Petrila și Rareș Ilie.

Dănuț Lupu crede că CSA Steaua ar putea promova în viitorul sezon în Liga 1: „Va avea dreptul”

Dănuț Lupu nu vede ce ar putea opri CSA Steaua București să promoveze în viitorul sezon și anunță un duel care părea imposibil: FCSB versus echipa Armatei în Casa Pariurilor Liga 1: „Eu cred că de la anul CSA Steaua va avea dreptul să promoveze. Oricum, nu cred că acum erau pregătiți să promoveze. Nu cred că i-a afectat că au jucat fără obiectiv și pur și simplu nu au avut un lot destul de puternic”, a declarat fostul mare jucător, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu nu vede nimic nefiresc și dă exemplul Rapidului care la un moment dat avea patru echipe care susțineau că reprezintă aceleași culori: „Cred că pot juca foarte bine și FCSB și CSA Steaua în Liga 1. Se poate întâmpla asta și la Rapid. Nu sunt două echipe? Asociația Club Sportiv Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului!”.

Oficialul CS Dinamo consideră că nu doar „militarii” au probleme cu asistența redusă pe stadion, iar acest lucru e general valabil pentru toate echipele: „În Ghencea nu vin spectatori pentru că suporterii nu mai sunt așa cum erau o dată. Și la sărbătoarea de 74 de ani a lui Dinamo a fost stadionul aproape gol. Tinerii în ziua de azi nu mai sunt interesați de sport. Cu părere de rău, s-au schimbat multe față de dinainte de 90. Nici la Rapid nu mai e la fel, dar nu vreau să mai intru în polemică cu ei”.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu nu este surprins că FCSB a pierdut titlul: „Mă așteptam după jocul prestat cu Universitatea Craiova”

Dănuț Lupu nu a fost deloc suprins că FCSB nu a reușit să câștige cu FC Voluntari și e convins că oricum echipa lui Toni Petrea nu ar fi reușit să se impună în ultima etapă împotriva CFR-ului: „Eu mă așteptam ca FCSB să nu ia titlul după jocul prestat cu Universitatea Craiova. Au foarte mulți jucători tineri și s-a văzut lipsa experienței”.

Același lucru este valabil din punctul său de vedere și pentru Universitatea Craiova: „Craiova nu are o echipă care să forțeze pe atac și pe contraatac și să îi bată pe CFR Cluj într-un meci decisiv cu titlul pe masă.

ADVERTISEMENT

Cu părere de rău, eu mă așteptam ca CFR Cluj să câștige din nou campionatul. FCSB s-a trezit târziu și dacă ar fi jucat la fel cum a făcut-o în ultimele cinci-șase etape poate alta era istoria”.

Dănuț Lupu, critici pentru Tavi Popescu, Petrila și Rareș Ilie: „Niciunul dintre ei nu a avut o continuitate de 4-5 meciuri bune!”

Dănuț Lupu vrea să pună stop comparațiilor lui Octavian Popescu cu Gheorghe Hagi și trage un semnal de alarmă cu privire la evoluțiile lor: „Eu cred că vorbim prea repede de Octavian Popescu, Claudiu Petrila sau Rareș Ilie, dar sunt niște jucători care promit foarte mult. Haideți să nu îi mai comparăm cu Hagi. Niciunul dintre ei nu a avut o continuitate de patru-cinci meciuri bune!

ADVERTISEMENT

Ce facem? Punem presiune degeaba pe ei. Cum să spui că e mai bun ca Hagi? Oricât de binecrescut și cu capul pe umeri ai fi, tot ți se urcă la cap și încerci să faci pe teren lucruri pe care nici nu poți să le faci”.

Dănuț Lupu cataloghează drept ridicolă tevatura din jurul stadionului pe care FCSB ar fi trebuit să își susțină ultimele meciuri din acest sezon: „Trebuie să ne gândim de ce nu și-a dorit nimeni să se joace nici pe Ghencea nici pe Arcul de Triumf. Eu nu cred că ar juca altfel pe Ghencea sau pe Arcul de Triumf.

Fac parte dintr-o generație pentru că nu contează nici stadionul și nici gazonul pe care joci! Să fim serioși! De ce să te cramponezi că nu joci pe Ghencea sau pe Național Arena?”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,77 este cota pentru ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT