Sport

Un fost mare internațional, contracandidat surpriză pentru Răzvan Burleanu la președinția FRF. Dezvăluiri de ultim moment: „S-a schimbat peste noapte!”. Exclusiv

Ionel Ganea, fostul mare atacant al naționalei României, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că a dorit să candideze la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal.
18.03.2022 | 17:15
Un fost mare international contracandidat surpriza pentru Razvan Burleanu la presedintia FRF Dezvaluiri de ultim moment Sa schimbat peste noapte Exclusiv
Ionel Ganea, fostul mare atacant al naționalei României, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, că a dorit să candideze la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal
ADVERTISEMENT

Pe data de 12 aprilie, va avea loc Adunarea Generală a FRF în cadrul căreia vor avea loc alegerile pentru președinție. În acest moment, singurul candidat este Răzvan Burleanu, actualul președinte FRF.

Ionel Ganea, contracandidat surpriză pentru Răzvan Burleanu la președinția FRF

Ionel Ganea a dezvăluit faptul că și-a dorit să candideze la alegerile pentru președinția FRF, care vor avea loc în luna aprilie, însă regulamentul nu i-ar fi permis acest lucru.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fostul atacant român susține că numărul propunerilor, din partea membrilor afliliați, de care are nevoie o persoană pentru a putea candida, a fost mărit „peste noapte” de la una singură la cinci. „Ganezul” consideră că această schimbare ar fi fost făcută în favoarea actualului președinte.

Totodată, Ionel Ganea aruncă vina pe FRF pentru faptul că mai multe echipe din primul și al doilea eșalon se află în „colaps financiar”.

ADVERTISEMENT

„Eu vreau să candidez la Federația Română de Fotbal. Ce să candidez? Că nu pot, din cauza regulamentului!

Regulamentul s-a schimbat hop peste noapte în favoarea actualului președinte. Nu e normal! Când am aflat că s-a schimbat regulamentul, ce să faci? E un dezavantaj. Poate nu numai eu, poate mai sunt care vor să candideze.

ADVERTISEMENT

Trebuie să te propună cinci cluburi. În regulamentul trecut, trebuia să te propună un singur club, iar acum trebuie cinci. Că e AJF, că e club de fotbal… trebuie cinci.

S-a făcut ceva, până acum, din ce s-a promis? Uite ce s-a făcut. O grămadă de echipe și din Liga 2, și din Liga 1, sunt în colaps financiar”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Paragraful din statutul FRF despre care Ionel Ganea spune că a fost schimbat „peste noapte”
  • 2014 este anul în care Răzvan Burleanu a fost ales în funcția de președinte al FRF