Sport

Un fost mare internațional, semnal de alarmă după eșecurile din Liga Națiunilor: ”Edi nu este respectat de jucători”

Cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale a României, Dorinel Munteanu, trage un semnal de alarmă după eșecurile din Liga Națiunilor și îi transmite un avertisment serios lui Edi Iordănescu.
09.06.2022 | 16:08
Un fost mare international semnal de alarma dupa esecurile din Liga Natiunilor Edi nu este respectat de jucatori
Cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale a României, Dorinel Munteanu, trage un semnal de alarmă după eșecurile din Liga Națiunilor și îi transmite un avertisment serios lui Edi Iordănescu. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Prima reprezentativă a pierdut lamentabil în Muntenegru, scor 0-1, și chiar dacă apoi, în Bosnia, jocul a fost în creștere a venit un nou eșec care a stârnit valuri de critici.

Eșecurile din Liga Națiunilor, semnal de alarmă pentru Dorinel Munteanu

Supranumit omul cu plămâni de fier pentru cât de mult alerga pe teren, Dorinel Munteanu a analizat eșecurile din Liga Națiunilor și a tras un semnal de alarmă în privința încrederii de care se bucură Edi Iordănescu în rândul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

”E treaba antrenorului. Edi este un antrenor tânăr care sper să fie respectat de jucători, pentru că eu consider că Edi nu este respectat de jucători. Paradoxal, orice schimbare de antrenor, aduce o modificare pozitivă pe partea mentală.

La noi e invers. Încă din primul meci, echipa a fost cu psihicul la pământ. Eu nu pot spune mai mult. Jucătorii pe care îi avem la dispoziţie sunt peste Macedonia, peste Bosnia, peste Armenia, dar trebuie motivaţi”, a declarat Munteanu, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Finlanda, cel mai greu adversar din grupă

Liderul selecţiilor la echipa naţională, cu 134 de meciuri sub tricolor, nu vede niciun fel de progres după înlocuirea lui Mirel Rădoi cu Edi Iordănescu și crede că meciul cu Finlanda va fi cel mai dificil din acest start de campanie în Liga Națiunilor.

”Primul joc a fost catastrofal, al doilea joc ne-a adus ceva speranţe, dar înfrângerea e înfrângere. Nu scot din înfrângeri ceva pozitiv. Sunt lucruri care nu funcţionează. Chiar dacă am schimbat din nou antrenorul, nu se vede niciun progres.

ADVERTISEMENT

Mâhnirea mea nu contează, contează cei care conduc, contează antrenorii, care îşi îmbunătăţesc cărţile de vizită. Dar rezultatele nu sunt. Finlanda e cea mai puternică echipă din grupă, e o echipă tare. Dacă Dumnezeu ne ajută şi se motivează băieţii, putem să îi batem. Voi fi şi eu pe stadion, dar nu ştiu ce se va întâmpla”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Un austriac arbitrează cu Finlanda

Pentru ”tricolori” urmează întâlnirea cu reprezentativa Finlandei, din etapa a 3-a a Ligii Națiunilor, care este programată sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul din Giulești. Nordicii sunt liderii grupei, cu 4 puncte, la egalitate cu Bosnia, dar cu un golaveraj mai bun.

ADVERTISEMENT

Partida va fi arbitrată de austriacul Harald Lechner, care va fi ajutat de asistenții Maximilian Kolbitsch și Andreas Staudinger, iar rezervă va fi Josef Spurny. În camera VAR se vor afla germanii Christian Dingert și Riem Hussein.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru „șansă dublă în prima repriză: 12” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT