Sport

Un fost mare internațional laudă numirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului: „Cu Toni Petrea veneau 2.000-5.000 de spectatori”

Nicolae Dică (42 de ani) a debutat cu brio pe banca celor de la FCSB. Noul antrenor a calificat echipa în turul 3 preliminar din Conference League și primește laude din toate direcțiile.
29.07.2022 | 22:50
Un fost mare international lauda numirea lui Nicolae Dica pe banca tehnica a FCSBului Cu Toni Petrea veneau 20005000 de spectatori
Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre FCSB si Saburtalo Tbilisi, contand pentru turul 2 preliminar al Conference League, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 28 iulie 2022. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a condus-o deja pe FCSB la primul meci de la revenirea sa pe banca tehnică. Cu antrenorul în vârstă de 42 de ani, vicecampioana României s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League. Peste 25 de mii de spectatori au venit pe Național Arena pentru a-i susține pe roș-albaștri.

Ionel Ganea laudă numirea lui Nicolae Dică pe banca lui FCSB

Ionel Ganea a fost impresionat de felul în care a arătat vicecampioana cu Dică pe bancă și a lăudat mutarea pe care a făcut-o Gigi Becali. Fostul mare internațional crede că principalul atu al lui Dică este revenirea în masă a suporterilor la stadion.

ADVERTISEMENT

Ganea este de părere că FCSB are cel mai bun lot din România, dar a subliniat că roș-albaștrii suferă în defensivă, chiar dacă au transferat nu mai puțin de trei fundași centrali în această vară: Rachid Bouhenna, Jonnas Tamm și Joyskim Dawa.

„Mutarea asta cu Dică a fost una foarte benefică. Cu Toni Petrea veneau 2.000-5.000 de spectatori, cu Dică au fost peste 20.000. Meciul a fost unul bun până la 2-0.

ADVERTISEMENT

După aceea, FCSB a picat, a cedat puțin meciul, dar pe final au reușit să revină și să câștige. Un meci frumos. Echipa a arătat altfel din toate punctele de vedere.

A avut dorință să câștige, să marcheze. Din păcate, au primit două goluri. Acolo, pe apărare, mai au ceva probleme la Tamm. La primul gol a stat prea departe de atacant și i-a permis să înscrie.

ADVERTISEMENT

FCSB are cel mai bun lot din România. Normal, banca a arătat subțire pentru că au vândut jucători, dar poate mai fac două-trei transferuri și sunt și ei mai echilibrați.

După cum vedeți, atacanții au zile și zile. Pot juca foarte bine și să nu înscrie, dar pot face un meci mediu, să marcheze și să câștige echipa. La fel cum a făcut-o și Coman, el a vrut, dar are nevoie de meciuri. Lipsa de meciuri nu îi dă o formă sportivă foarte bună. Are nevoie de condiție fizică”, a declarat Ionel Ganea, la GSP Live.

ADVERTISEMENT

În turul 3 preliminar din Conference League, FCSB o va înfruna pe Dunajska Streda, echipă care a terminat pe locul 4 în Slovacia anul trecut și care în turul 2 a eliminat-o pe Vikingur, din Feroe. Dubla cu slovacii se va juca pe 4 august (deplasare) și 11 august (acasă).


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,65 este cota pentru „X solist” la FCSB – FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT