Sport

Un fost mare tenismen desființează parteneriatul dintre Halep și Mouratoglou: „E o relație prea de fațadă. Nu știu cât se lucrează”

Sever Dron, fost jucător de Cupa Davis alături de Năstase și Țiriac, consideră că Simona Halep nu are nimic de câștigat de pe urma parteneriatului cu Patrick Mouratoglou.
20.06.2022 | 18:54
Un fost mare tenismen desfiinteaza parteneriatul dintre Halep si Mouratoglou E o relatie prea de fatada Nu stiu cat se lucreaza
Simona Halep se află pe locul 20 în clasamentul WTA și nu a reușit să urce în ierarhie de la venirea lui Patrick Mouratoglou. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Sever Dron, fostul coechipier al lui Ilie Năstase și Ion Țiriac în Cupa Davis, a criticat-o pe Simona Halep pentru că a ales să lucreze cu Patrick Mouratoglou.

Sever Dron nu crede în parteneriatul dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou: „E o relație de circumstanță”

Fostul mare tenismen al României e de părere că Simona Halep nu a făcut o alegere bună cu privire la fostul antrenor al Serenei Williams: „Eu am părerea mea despre relația asta, cred că e o relație de circumstanță. Simona căuta pe cineva care să o înțeleagă, după părerea mea Mouratoglou nu este un antrenor”.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, Patrick Mouratoglou este interesant mai mult de academia de tenis de la Nice decât să o conducă pe Halep către un nou titlu de Grand Slam: „El știe să vorbească în public, să surâdă, să se ocupe de academia lui”.

Ba mai mult, de pe urma acestui parteneriat ar beneficia mai degrabă Patrick Mouratoglou, care se folosește de imaginea Simonei Halep: „Din relația asta, cred că Mouratoglou iese mai câștigător, se arată mult, a fost și la Cluj și prin alte părți”.

ADVERTISEMENT

Sever Dron șochează: „E o relație prea de fațadă”

Fostul tenismen stabilit de 40 de ani în Franța crede că nu degeaba a renunțat și Serena Williams la colaborarea cu francezul: „Nu știu ce se întâmplă mai departe. Serena i-a și dat peste nas puțin că vine la Wimbledon cu un alt antrenor.

Eu nu cred în această relație, îmi pare rău să o spun și pentru Simona, dar e prea de fațadă. Prea mult se vorbește, se discută, nu știu cât se lucrează. Aici n-am de unde să știu firește, că nu sunt acolo”, a declarat Sever Dron, pentru Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Sever Dron: „Jocul Simonei Halep este depășit. Trebuie să dai exemplu pe Swiatek, Jabeur, Badosa”

Sever Dron e de părere că Simona Halep nu mai poate face performanță cu același stil de joc și dă exemplul copiilor noua generație din tenisul feminin: „Jocul Simonei Halep este depășit. Nu mai putem da exemplu copiilor să joci ca Simona Halep, chiar dacă din punct de vedere al rezultatlor și al țării este idolul lor, ei nu mai pot să ia exemplul. Trebuie să dai exemplu pe Swiatek, Jabeur, Badosa.

Ele iau mingea repede, joacă un tenis mai complet, cu scurte, cu incursiuni la fileu, nu mai vorbesc de serviciu care este foarte bun. Simona nu știu cât mai are posibilitatea de a se schimba ea ca să vină și să joace un tenis mai modern. Tenisul ei a început să fie depășit din păcate”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep continuă pregătirile pentru Wimbledon și va participa la turneul de la Bad Homburg (Germania), unde o va întâlni în primul tur pe Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA).

ADVERTISEMENT