Sport

Un fost membru al FRF aruncă bomba: „Stoichiță trebuie să-și suflece mânecile și să se apuce acum de treabă!”

Marcel Pușcaș, fost membru al FRF, este de părere că Mihai Stoichiță trebuie să fie noul selecționer al României.
14.10.2021 | 20:40
Un fost membru al FRF arunca bomba Stoichita trebuie sasi suflece manecile si sa se apuce acum de treaba
ADVERTISEMENT

Președintele lui FC U Craiova consideră că este doar vina FRF-ului pentru situația creată și pentru contractul pe care Mirel Rădoi îl are la naționala României.

Totuși, Marcel Pușcaș este de părere că Mihai Stoichiță ar trebui să fie situația de avarie pentru „tricolori”, mai ales că el este șeful Comisiei Tehnice în cadrul FRF-ului.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, chemat să preia naționala României

Marcel Pușcaș este de părere că nu mai este mult timp până la meciurile cu Islanda și cu Liechtenstein, iar o păstrare a lui Mirel Rădoi poate fi periculoasă, în condițiile în care jucătorii se pot răzbuna pe teren pe el și să piardă intenționat partida cu Islanda.

Din acest motiv, Marcel Pușcaș consideră că o venire a lui Mihai Stoichiță este mai potrivită pentru ultimele două meciuri din grupa J, dar și pentru eventualele baraje la care va participa România:

ADVERTISEMENT

„Am urmărit ce s-a întâmplat. E de neînțeles cum s-a făcut contractul, dar să zicem că a fost o eroare. E o primă gafă, deobicei un angajator semnează un contract pe un obiectiv.

Pornesc de la premisa că nu e niciun om de neînlocuit. Rădoi e unul dintre puținii oameni care au ajuns selecționer, deși nu au fost antrenori, poate Deschamps e cel care întărește regula”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să fie o soluție rapidă și realistă, ar trebui să-și asume acest rol Mihai Stoichiță. Comisia tehnică e plină de antrenori licențiați și așa aș gândi. Să vină, să își asume rolul de capul antrenorilor din România, pentru că nu e timp, până să zică Olăroiu una alta.

Există un CV, mulți au plecat după în lume. Nu îl acuz pe Rădoi și Stoichiță a făcut la fel la FCSB”, a mai spus Marcel Pușcaș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu mai este timp, Stoichiță trebuie să-și suflece mânecile și să treacă la treabă”

Marcel Pușcaș a continuat și a repetat că România se află în criză de timp și orice decizie luată cât mai repede poate să fie în folosul naționalei: „Și jucătorii spun după că nu mai vrea selecționerul cu ei și atunci poate ne face Islanda un 2-1. Trebuie acționat repede.

Nu poți să angajezi un antrenor acum rapid. Să vedem și cum se descurcă practic pentru astea două meciuri, plus eventualele baraje”.

„Repet, nu este timp pentru următoarele două jocuri. Stoichiță trebuie să-și suflece mânecile, să se apuce de treabă!”, a mai spus Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT