Sport

Un fost oficial de la FCSB nu este impresionat de Octavian Popescu: “Au fost mulţi fotbalişti talentaţi şi lăudaţi, dar din păcate s-au pierdut”

Fostul oficial de la FCSB, Helmut Duckadam, nu s-a declarat impresionat de Octavian Popescu. Legendarul portar al Stelei i-a recunoscut calităţile, însă consideră că atacantul trebuie să confirme şi să fie constant.
09.04.2022 | 17:37
Un fost oficial de la FCSB nu este impresionat de Octavian Popescu Au fost multi fotbalisti talentati si laudati dar din pacate sau pierdut
Octavian Popescu, în meciul cu Universitatea Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a început anul cu evoluţii excelente la FCSB, care l-au propulsat în naţionala mare a României. Edi Iordănescu l-a debutat pe tânărul atacant în meciul cu Grecia, oferindu-i 30 de minute de joc.

Helmut Duckadam nu este impresionat de Octavian Popescu: “E un fotbalist talentat cum au fost foarte mulţi”

Însă, nu toată lumea este impresionată de evoluţiile atacantului pe care Gigi Becali visează să câştige zeci de milioane de euro. Fostul oficial al celor de la FCSB, Helmut Duckadam consideră că el trebuie să confirme evoluţiile bune şi să fie constant:

ADVERTISEMENT

“Ca să ajungi lider la naţională, trebuie să ai nişte jocuri. Prima dată trebuie să joace la naţională ca să poată să ajungă un lider. A avut evoluţii bune, dar din pacăte nu a fost acea constanţă de care toată lumea vorbeşte.

E un fotbalist talentat cum au fost foarte mulţi. Cred că în primul rând de el depinde ce va fi în viitor. Au fost mulţi fotbalişti talentaţi care au fost lăudaţi, dar din păcate s-au pierdut pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Cred că se pun prea repede etichete pe anumiţi jucători şi eu am văzut lucruri bune în jocurile pe care le-a disputat în ultima perioadă. Cu siguranţă o să aibă nevoie de timp, dar acum depinde cât timp îi va acorda patronul”, a declarat Helmut Duckadam pentru OrangeSport.

Gigi Becali, supărat că atacantul nu a fost titularizat în naţională: “Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona”

În 2022, Octavian Popescu a reuşit să marcheze patru goluri şi să dea o pasă decisivă în meciurile disputate pentru FCSB. Chiar dacă a debutat în echipa naţională, Gigi Becali nu a fost mulţumit de faptul că jucătorul său nu a fost titularizat:

ADVERTISEMENT

“Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu. Câştigă meciuri singuri el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cota de piaţă a lui Tavi Popescu a crescut exponenţial în 2022

Cota de piaţă a lui Octavian Popescu a explodat în debutul acestui an. Atacantul roş-albaştrilor este cotat în prezent la 3 milioane de euro, faţă de 1,9 milioane, cât era cota sa în luna ianuarie. Însă, patronul Gigi Becali susţine că nu va renunţa la el decât pentru o sumă de 10 ori mai mare.

  • 19 ani are Octavian Popescu
  • 8 goluri a marcat Popescu în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,92 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT