Fostul partener al lui Florin Mergea din 2017 a fost suspendat 2 ani

Tibi Demeter   
in Sporturi
14/02/2018, 19:31
Fostul partener al lui Florin Mergea din 2017 a fost suspendat 2 ani

Adrian Barbu şi Florin Mergea au evoluat pentru câteva luni împreună în 2017, într-o tentativă a lui Florin de a-l ajuta pe Barbu să revină în elita tenisului. Fostul coleg al componentului naţional de Cupa Davis a fost testat pozitiv pe 16 august şi a primit o suspendare provizorie în luna octombrie.

Barbu şi Mergea au câştigat mai multe Turnee Futures în România şi au participat şi au fost acceptaţi în cele din urmă la un challenger la Mersbuch, Germania, locul unde Barbu a fost supus unui control antidoping, în urma căruia s-au găsit urme de nandrolon şi metenolon, substanţe aflat pe lista celor interzise.

Mergea şi Barbu au jucat trei luni împreună

Cei doi jucători români au colaborat aproximativ trei luni în 2017, fiind remarcaţi la mai multe turnee din ţară, precum cele de la Piteşti, Bucureşti, Chitila şi la Braşov. Întrecerea din Germania, la care Barbu a picat testul, a fost cea mai importantă competiţie pentru cei doi.

Fostul coleg al lui Mergea şi-a recunoscut vinovăţia şi a fost descalificat ulterior de la turneul de la Meerbusch, precum şi de la restul turneelor la care a participat după control. ITF l-a obligat pe Adrian Barbu să returneze toate premiile câştigate din participări până la 15 august 2019.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.