Un fost patron din Premier League, jefuit după ce a fost ameninţa cu arma

Tibi Demeter   
in Fotbal international
22/03/2018, 16:16
Un fost patron din Premier League, jefuit după ce a fost ameninţa cu arma

Simon Jordan, fostul patron al celor de la Crystal Palace, a rămas fără un ceas în valoare de 100.000 de lire sterline, în urma unui jaf.  Conducătorul echipei londoneze a fost ameninţat cu o armă de un om mascat aflat pe o motocicletă.

Incidentul se pare că s-a petrecut în miezul zilei, în jurul orei locale 13:00, în timp ce Jordan se afla la un semafor într-un Maserati. Fostul patron al lui Palace a declarat că obiectul avea o valoare sentimentală, fiind cumpărat în momentul în care echipa a promovat în Premier League.

Poliţia a făcut un apel la populaţie pentru recuperarea ceasului, dar Jordan e fericit că a scăpat cu viaţă

Eram în maşină în momentul în care cineva a început să ţipe la geamul meu şi îmi cerea ceasul în timp ce mă ameninţa cu un pistol. Sunt fericit că am scăpat cu viaţă şi nimeni nu a fost rănit, dar ceasul avea o valoare sentimentală pentru că l-am cumpărat în momentul promovării lui Crystal Palace în Premier League”, a spus el.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×