News

Un fost polițist ar fi ucis cel puțin 40 de femei și le-a îngropat în curte. Este acuzat de alte două crime

Un fost polițist este anchetat pentru uciderea a zeci de femei, pe care le-a îngropat în propria curte.
21.05.2021 | 19:47
Un fost politist ar fi ucis cel putin 40 de femei si lea ingropat in curte Este acuzat de alte doua crime
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost suspectat de uciderea a două femei, dar investigația anchetatorilor a dus la descoperirea faptului că acesta avea un adevărat cimitir în curtea casei sale.

Oamenii legii au descoperit acolo mai multe cadavre și, pe măsură ce excavările de la fața locului sunt avansate, aceștia au anunțat că este posibil să fie îngropate acolo cadavrele a cel puțin 40 de femei.

ADVERTISEMENT

Cimitirul din curtea unui fost polițist, descoperit în Mexic

Autoritățile din El Salvador se ocupă în aceste momente de excavarea unui adevărat cimitir clandestin pe care l-au descoperit în casa suspectului de 51 de ani. Este vorba despre un fost detectiv, pe nume Hugo Ernesto Osorio Chávez.

Specialiștii sunt de părere că acolo există cel puțin cadavrele a zeci de oameni, dintre care în mare parte femei, motiv pentru care presa a relatat despre acest eveniment ca un femicid.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment au fost descoperite rămășițele pământești a 24 de persoane, care urmează să fie analizate de specialiștii legiști, ca să se stabilească cauzele morții.

Procesul de excavare din curtea suspectului ar putea dura o lună

Acest proces de excavare a proprietății suspectului este unul de greoi și anevoios, astfel că ar mai putea dura încă o lună până o să fie terminat și să fie descoperite dimensiunile ororii comise de acest bărbat.

ADVERTISEMENT

Fostul detectiv a fost reținut de oamenii legii la începutul acestei luni, el fiind acuzat că le-a ucis pe o femeie și fiica ei, a relatat The Guardian.

Acesta a recunoscut, după ce a fost reținut de oamenii legii, că le-a ucis pe cele două, dar investigațiile de la casa suspectului au dus la descoperirea acestui cimitir clandestin.

ADVERTISEMENT

În consecință, Hugo Ernesto Osorio Chávez e posibil să fie autorul unui val de crime și poate fi chiar un ucigaș în serie.

Echipa de specialiști sosită la fața locului a descoperit cel puțin șapte gropi în care se aflau cadavre, unele dintre ele fiind acolo poate chiar de acum doi ani de zile.

Tot în acest caz au mai fost reținute încă alte nouă persoane de interes care ar fi putut fi complici la aceste crime, au mai anunțat autoritățile. Este vorba despre ofițeri de poliție, militari, dar și oameni cu trecut criminal sau hoți.

ADVERTISEMENT
Tags: