News

Un fost polițist ar fi ucis cel puțin 40 de femei și le-a îngropat în curte. Este acuzat de alte două crime

Un fost polițist este anchetat pentru uciderea a zeci de femei, pe care le-a îngropat în propria curte.
21.05.2021 | 19:47
Un fost polițist ar fi ucis cel puțin 40 de femei și le-a îngropat în curte. Este acuzat de alte două crime
Un fost polițist ar fi ucis cel puțin 40 de femei. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost suspectat de uciderea a două femei, dar investigația anchetatorilor a dus la descoperirea faptului că acesta avea un adevărat cimitir în curtea casei sale.

Oamenii legii au descoperit acolo mai multe cadavre și, pe măsură ce excavările de la fața locului sunt avansate, aceștia au anunțat că este posibil să fie îngropate acolo cadavrele a cel puțin 40 de femei.

Cimitirul din curtea unui fost polițist, descoperit în Mexic

Autoritățile din El Salvador se ocupă în aceste momente de excavarea unui adevărat cimitir clandestin pe care l-au descoperit în casa suspectului de 51 de ani. Este vorba despre un fost detectiv, pe nume Hugo Ernesto Osorio Chávez.

ADVERTISEMENT

Specialiștii sunt de părere că acolo există cel puțin cadavrele a zeci de oameni, dintre care în mare parte femei, motiv pentru care presa a relatat despre acest eveniment ca un femicid.

Până în acest moment au fost descoperite rămășițele pământești a 24 de persoane, care urmează să fie analizate de specialiștii legiști, ca să se stabilească cauzele morții.

ADVERTISEMENT

Procesul de excavare din curtea suspectului ar putea dura o lună

Acest proces de excavare a proprietății suspectului este unul de greoi și anevoios, astfel că ar mai putea dura încă o lună până o să fie terminat și să fie descoperite dimensiunile ororii comise de acest bărbat.

Fostul detectiv a fost reținut de oamenii legii la începutul acestei luni, el fiind acuzat că le-a ucis pe o femeie și fiica ei, a relatat The Guardian.

ADVERTISEMENT

Acesta a recunoscut, după ce a fost reținut de oamenii legii, că le-a ucis pe cele două, dar investigațiile de la casa suspectului au dus la descoperirea acestui cimitir clandestin.

În consecință, Hugo Ernesto Osorio Chávez e posibil să fie autorul unui val de crime și poate fi chiar un ucigaș în serie.

ADVERTISEMENT

Echipa de specialiști sosită la fața locului a descoperit cel puțin șapte gropi în care se aflau cadavre, unele dintre ele fiind acolo poate chiar de acum doi ani de zile.

Tot în acest caz au mai fost reținute încă alte nouă persoane de interes care ar fi putut fi complici la aceste crime, au mai anunțat autoritățile. Este vorba despre ofițeri de poliție, militari, dar și oameni cu trecut criminal sau hoți.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri