News

Un fost poliţist judiciar face lumină în cazul adolescentelor din Caracal. Ce spune despre criminal: „Informaţiile sunt contradictorii”

26.07.2019 | 15:20
Un fost politist judiciar face lumina in cazul adolescentelor din Caracal Ce spune despre criminal Informatiile sunt contradictorii

Un fost polițist judiciar face lumină în cazul adolescentelor care ar fi fost omorâte în Caracal. Acesta a clarificat câteva aspecte referitoare la Gheorghe Dincă, bărbatul de 65 de ani suspectat de crimă. Valeriu Șuhan a spus că există informații contradictorii în legătură cu acest caz, înainte să afle toate elementele care au apărut în această după amiază în presă, pe căi oficiale sau mai puțin oficiale.

Fost polițist judiciar, despre cazul adolescentelor din Caracal

„Este cam devreme să putem trage concluzii, dar în mod evident este vorba de un caz tragic, se pare că este vorba de două, sau trei victime. Într-o astfel de fază, informațiile sunt contradictorii. De acum încolo începe munca polițienească, de acum încolo vor începe niște investigații de tehnică criminalistică pentru identificarea cadavrelor”, a declarat Șuhan pentru Mediafax.

Dacă se confirmă că avem de-a face cu un criminal în serie, fostul polițist judiciar susține că profilul acestuia poate fi comparat cu al lui Ted Bundy, celebrul american cunoscut pentru faptele sale odioase, care își alegea victimele după ce făceau autostopul. Fostul polițist judiciar susține că bătrânul s-ar putea să aibă anumite tulburări pe fond sexual.

adolescente caracal crima
Mama uneia dintre fete, extrem de îndurerată: „Îl omor cu mâna mea”. Sursa foto: realitatea.net

În casa lui Dincă s-au descoperit bijuterii care ar fi aparținut fetei dispărute miercuri

„Cel mai dificil lucru acum pentru un polițist este să anunțe familiile victimelor, este un moment teribil. Chiar dacă informațiile ajung foarte repede la familie, doar după ce vor fi indentificate victimele vor fi anunțați și cei din familie”, a mai spus Șuhan, scrie știripesurse.ro.

Acesta poate fi unul din cele mai grave cazuri de crimă în serie din istoria recentă a României. Reamintim că la această oră bărbatul se află în custodia Poliției Române. În casa lui Dincă au fost descoperite și câteva bijuterii care ar fi aparținut fetei care a dispărut miercuri, 24 iulie 2019.

 

Tags: