Sport

Un fost portar de la Farul și Concordia Chiajna a fost luat pe sus și încătușat de Poliție. Ce scandal a provocat goalkeeperul

Portarul Alexandru Gudea (25 de ani) a revenit din nou în centrul atenției. Fostul goalkeeper de la Farul și Concordia a fost reținut de Poliție, după ce a provocat un scandal într-un club din Zalău.
21.03.2022 | 23:56
Un fost portar de la Farul si Concordia Chiajna a fost luat pe sus si incatusat de Politie Ce scandal a provocat goalkeeperul
Doru Bratu,Alexandru Gudea, într-un meci Rapid-Farul. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța și Concordia Chiajna sunt cele mai importante nume din CV-ul lui Alexandru Gudea. În prezent la SCM Zalău, portarul în vârstă de 25 de ani a fost ridicat cu cătușele de polițiști.

Alexandru Gudea, fost portar la Farul și Concordia Chiajna, a fost arestat

Goalkeeperul din Liga 3 a fost implicat într-un scandal iscat la un restaurant din Zalău. În momentul în care forțele de ordine și-au făcut apariția, fotbalistul nu a vrut să se legitimeze și a încercat să fugă. Graiul Sălajului scrie că Alexandru Gudea a fost oprit de polițiști, care i-au pus cătușele și l-au dus la secție, acolo unde a primit și o amendă în valoare de 1000 RON.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii de la Ordine Publică erau în serviciu de patrulare în zonă, moment în care au observat un tânăr care se manifesta agresiv și ar fi încercat să lovească alte persoane. Polițiștii au aplanat scandalul, după care i-au solicitat tânărului date privind identificarea sa.

Acesta a refuzat și a încercat să fugă, dar a fost prins. Ulterior a fost încătușat și condus la sediul IPJ Sălaj, în vederea identificării și luării măsurilor legale”, au declarat reprezentanții IPJ Sălaj.

ADVERTISEMENT

Portarul a primit sancțiuni și de la SCM Zalău

Gudea nu a fost amendat doar de polițiști, ci și de conducerea lui SCM Zalău, club la care joacă din ianuarie 2022. Portarului i s-a tăiat jumătate din salariul pe o lună, după ce a ieșit în oraș fără acordul clubului, încălcând astfel Regulamentul de Ordine Interioară. În ciuda evenimentelor, goalkeeperul a apărat poarta Zalăului la meciul din ultima etapă, cu Someșul Dej, scor 1-0.

„Jucătorul la care faceți referire a fost sancționat pecuniar de clubul SCM Zalău, conform art. 41 din Regulamentul de Ordine Interioară cu 50% din valoarea unei remunerații lunare. Fotbalistul regretă cele întâmplate și și-a cerut scuze față de colegi și față de club”, a transmis conducerea lui SCM Zalău.

ADVERTISEMENT

Alexandru Gudea a devenit „celebru” după ce a primit o palmă de la un suporter al Farului

Alexandru Gudea a mai fost în centrul atenției în decembrie 2015, pe vremea când apăra buturile Farului. Atunci, în finalul unui meci jucat la Constanța, la scorul de 6-1 pentru Dunărea Călărași, portarul, care avea doar 19 ani, a fost agresat de un suporter al „marinarilor”.

„A venit pe teren din spate, nu l-am văzut, dar m-am întors pentru că am auzit galeria făcând gălăgie. M-am ferit prima dată şi nu am crezut că o să dea în mine. A dat cu pumnul, dar nu m-a atins.

ADVERTISEMENT

Prima dată mi-a fost frică că are un cuţit la el şi, dacă vă uitaţi la reluare, o să vedeţi că am ezitat să ripostez. Mi-a fost frică, pentru că în ziua de azi umblă drogaţi. Dar când l-am văzut că nu are cuţit, am mers eu peste el. Nu m-am putut abţine. M-a înjurat de mamă.

Nu îl cunosc, nu ştiu cine e, dar l-am văzut că se clatină. Era ori beat mort, ori drogat. Un om treaz nu face niciodată aşa ceva. Nu mi-e teamă că o să mă ia suporterii la ochi, că doar nu suntem în Vestul Sălbatic să ne omorâm. Şi dacă suntem în Vestul Sălbatic, o să ne luăm fiecare câte un pistol.

M-a chemat Poliţia şi m-a întrebat dacă vreau să-i fac plângere, dar am zis că nu vreau. Dacă lovea, da, dar aşa… Era în dubă, Poliţia l-a reţinut. Nu ştiu ce a avut cu mine”, declara Gudea, după incidentul petrecut în 2015.

ADVERTISEMENT